N.Bydžov C – Ohnišťany 1:7 (1:3)

V sobotu dne 13.10.2012 jsme zajížděli do Chudonic k zápasu s ,,Cejlonem“, který se pohybuje na posledním místě naší tabulky. Tak jsme nechtěli nic jiného než 3 body. K zápasu se dostavilo 13 hráčů! Omluveni: ( Koubek – zraněn, Bydžovský – zraněn, Bezvoda M. – zraněn, Mydlář – dovolená, Novotný J. – pracovní povinnosti)

číst dál…..

Sestava: Šoltys M. – Bezvoda L., Vrba, Kleňhar, Sehnal – Kmínek F., Matějka (54. Novotný P.), Kopáč, Vobořil, Kmínek J. (46. Černý) – Šulc

Branky: Kmínek F. 3, Šulc, Kopáč, Matějka, Vobořil

Žluté karty: Bezvoda L.

Do prvního poločasu jsme vstoupili vlažně – neběhali jsme, kazili přihrávky, hra byla z naší strany kostrbatá! V úvodu po dlouhých pásech Vrby nebo Vobořila se chytá do offsidu Kmínek F., Bezvoda L. a Kopáč. V 11. minutě má příležitost ke vstřelení ,,cejlon“, ale jeho pokus ,,Mireček“ chytá. O dvě minuty po zahraném rohovém kopu domácích naštěstí Kopáč odkopává balón do bezpečí. Ve 13. minutě po akci Kmínka J. a Sehnala,  zakončuje Šulc těsně mimo bránu. V 16. minutě po sporném neodpískaném offsidu, běží domácí hráč Donát osamocený na našeho gólmana a s tečí Kleňhara nedává ,,Mirečkovi“ šanci a posílá ,,cejlon“ do vedení 1:0! O minutu později po trestném kopu Matějky, Kopáč střílí vedle brány! O dvě minuty později po trestném kopu Vobořila, Kopáč tečuje a střela jde mimo ,,svatyni“. Ve 20. minutě Šulc vybojoval v pokutovém území míč, ale netrefuje bránu! Ve 25. minutě po pěkném centru Kopáče, Kmínek F. obehrává domácího hráče a výstavní střelou upravuje skóre na 1:1! O dvě minuty později mají šanci domácí, ale jejich pokus chytá Šoltys M. . Ve 30. minutě střílí domácí hráč, ale míjí těsně naší branku! Ve 37. minutě zahrávají domácí standardní situaci jen do rukou našeho gólmana. O minutu později (tutovka) Vobořil obehrává hráče v pokutovém území, ale ještě přihrává Šulcovi, který nestíhá zareagovat a míč míří do autu! Ve 40. minutě po pěkném zahraném rohu Vobořila, hlavičkuje Šulc před brankářem a střílí vedoucí branku 1:2! Ve 42. minutě Vobořil střílí jen těsně mimo bránu! Ve 45. minutě po centru Bezvody L.  se prosazuje hlavičkou Kmínek F., který už podruhé v zápase trefuje šibenici a dává uklidňující gól  1:3! Odcházíme do kabin za stavu 1:3!

Do druhého poločasu jsme šli s cílem pojistit si vítězství a odvést si tři body! Ve 46. minutě po závaru před naší brankou a rychlém protiútoku faulují domácí v pokutovém území Vobořila. K pokutovému kopu se staví Kmínek F. a s přehledem doprostřed brány navyšuje naše vedení na 1:4! V 50. minutě po krásné akci Kmínka F. a Šulce dává Kopáč  gól do odkryté brány 1:5! V 52. minutě Šulc rychle rozehrává standardní situaci na Matějku, který si  poradil s brankářem a navyšuje naše vedení na 1:6! V 54. minutě mají  domácí 100% šanci, ale náš brankář ,,Mireček“ efektivním zákrokem vytahuje jasný gól! V 58. minutě Kopáč pěkně uvolňuje Kleňhara, který běží osamocený na gólmana, ale trestuhodně tuto příležitost zahazuje a dorážka Novotného P. je pískaná pro údajný offside! V 60. minutě Šoltys M. opět likviduje bravurním zákrokem šanci domácích. O minutu později posílá pěkný pás Novotný P. na Vobořila, který osamocený před brankářem si věděl rady a posílá nás do drtivého vedení 1:7! V 70. minutě zahrávají domácí standardní situaci, která míří nad bránu. O minutu později opět Šoltys M. vytahuje jeden z lepších zákroků a nedovoluje soupeřům korigovat výsledek! V 76. minutě Cejlon střílí z hranice pokutového území, ale jejich pokus míří mimo bránu! V 85. minutě po rohovém kopu Vobořila, střílí Kmínek F. na bránu. Utkání končí za stavu 1:7!

plusy:

+ druhé vysoké vítězství!

+ posila Kmínek F.  2 zápasy = 4 góly – výborná bilance!

+  za zlepšený výkon v druhém poločase!

mínusy:

za předvedený první poločas

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *