Ohnišťany – Starý Bydžov 3:0 (2:0)

V sobotu se hrál další mistrovský zápas na našem domácím stadionu, kde jsme přivítali soupeře z Starého Bydžova. Naši hráči nás nenechali čekat na výsledek, který si diváci na domácím hřišti zaslouží, do soupeře se od první minuty před početnými fanoušky a za podmračeného počasí s větrem v zádech pustili a chopili se iniciativy hned od úvodního hvizdu.

První poločas byl jednoznačně ve znamení našeho týmu. Hráči ze Starého Bydžova měli velké potíže bránit náš pohyblivý útok.První šance přišla v podání Ladislava Šoltyse, ale bohužel zůstala neproměněna. Nicméně Matyas Kareš byl v tomto poločase nepřehlédnutelný a svými dvěma góly poslal domácí tým do vedení 2:0. To bylo přesně to, co jsme potřebovali, abychom si udrželi kontrolu nad zápasem.

Druhý poločas přinesl změnu dynamiky hry. Našim hráčům došel dech, zatímco hosté získali převahu. Naštěstí pro nás byl náš brankář Dominik Šoltys v brilantní formě a několik šancí soupeře vychytal. Udrželi jsme si čisté konto, což bylo klíčové pro naše vítězství.

V samém závěru utkání, v nastaveném čase, jsme přidali třetí branku díky Václavu Vrbovi, což upevnilo naši výhru na konečných 3:0. Byl to pro nás důležitý zápas, který ukázal naši sílu a bojovný duch. Naši hráči předvedli skvělý týmový výkon a potvrdili svou dominanci na hřišti.

Tímto vítězstvím jsme se posunuli tabulko výš a pokračujeme směrem k našim mistrovským aspiracím. Fanoušci našeho klubu mohou být hrdí na to, co jsme v tomto zápase dokázali. Jsme připraveni pokračovat v našem úspěšném tažení a doufáme, že nám budete dále fandit. Hlavně si pamatujte, že Ohnišťany jsou tým, který se nevzdává a bojuje až do posledního hvizdu!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *