Ohnišťany – Roudnice B

Trvající marodka se lepší velmi pomalu a dokud nám bude chybět skoro polovina hráčů základní sestavy, tak nemůžeme konkurovat ostatním týmům. Novým pozitivem je příchod staronového hráče Míry Kulicha, který přišel ze Skřivan pomoci doplnit kádr. Další domácí mistrovský zápas 7.9. přijeli hosté z Roudnice s rezervním týmem.

Tým z Roudnice disponuje mladými talentovanými fotbalisty, díky kterým mohou hrát pohledný rychlý fotbal a řadit se tak k nejlepším mužstvům soutěže. Dokazují to každou sezónu a dnešní zápas nebyl výjimkou. Hostům se podařilo vsítit rychlé branky, které jim dali více klidu do dalších minut a tudíž mohli hrát svou hru a trpělivě čekat na chybu domácích. První poločas měli jasně navrch hosté, když spoustu šancí neproměnili, nebo jim možnost skórovat překazili dobré zákroky bránících hráčů.

Do druhého poločasu se šlo prakticky za rozhodnutého stavu, což mělo za následek menší motivaci hráčů hostí, které mohla hnát kupředu snad jen chuť přidat další góly. Domácí mužstvo ovšem zápas, jak se říká, nezabalilo a svou bojovností si dokázalo vytvořit tlak a z toho vzniklé šance s pěknými střelami, které ale dokázal pokrýt gólman hostů. Vynikající střelu vyprodukoval Kopáč P., která bohužel pouze rozezvonila břevno. V těch momentech svítilo na ukazateli skóre 0:4, žádné šance v brance neskončily a tak se přihlásilo pravidlo „nedáš – dostaneš“ a Roudnice navýšila počet branek vydařenými akcemi z protiútoku. Konečný stav nevypadal lichotivě, ale Roudnice vyhrála zaslouženě.

 V dalším kole zajedeme na půdu Chlumce nad Cidlinou, kde nás čeká krásný stadion, ale také silné domácí mužstvo. Pozor na změnu utkání, zápas se odehraje už V PÁTEK 13.9. OD 17:30 !!!

Autor: F. Matějka

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *