Prasek – Ohnišťany

V sobotu jsme jeli na horkou půdu Prasku, který byl před námi na druhém místě s rozdílem tří bodů. Tým mají značně posílený bývalými hráči Kobylic, takže jsme věděli, že to nebude lehké. Navíc jsme se museli obejít bez Kopáče a Bezvody (oba ČK minulý týden), Šulce (rybaření), Kmínka (zahraniční cesta), Mydláře (zranění) a první poločas i bez Dvořáka (práce).

Nicméně první minuty utkání vypadali lépe pro nás. Bohužel v 5. minutě zahodil tutovku Jiříček, kdy si neporadil tváří v tvář brankaři a ten ho vychytal. O pár minut později se opět Jiříček dostal na hranici pokutového území, kde si s ním však poradil obránce. Domácí také útočili. Několikrát vystřelili mimo zařízení, střely likvidoval skvěle chytající Šoltys. Několikrát i po vyražení míče znovu rychle zareagoval na dorážku. V další šanci Ohnišťan se ocitl Sehnal, který však nezakončil. Domácí nás přehrávali, ale do poločasu se jim branku vsítit nepovedlo. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas jsme chtěli začít hrát více zezadu. Do hry nastoupil Dvořák, který vystřídal Hlavatého ml.. Rána však přišla již v 52. minutě, kdy nejmenší hráč na hřišti (Němec) všechny přehlavičkoval a z rohu dosáhl první branky pro domácí. Po třech minutách skórovali domácí znovu. V 55. minutě tak na tabuli svítí 2:0. My jsme se více pouštěli do útočení, když Douda perfektně rozdával balony. Gól z toho však nepadl. V 77. minutě se k přímému kopu postavil Matějka, jehož střelu tečoval Vrba st. a míč propadl do sítě. 2:1. Po gólu šel na hřiště Šolín místo Jiříčka. I přes snahu vyrovnat se nám to nepodařilo a tak Prasek zvítězil těsně 2:1. Musím uznat, že však naprosto zaslouženě.

Fakta: ŽK 3:0 ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Čožík
Góly: 
Němec, Štefán – Vrba V. st.
Sestavy:
Prasek:
Drugda, Hrubeš, Pražák, Jilemnický, Drábek, Štefán, Hrubý (80. Holý), Štayr, Veselý (74. Pavel), Němec, Nový (83. Tichý)
Ohnišťany: Šoltys, Kleňhar, Vrba V. st., Novotný J., Vrba V. ml, Jiříček (77. Šolín), Hlavatý M. ml. (46. Dvořák), Hlavatý M. st., Sehnal, Douda, Matějka

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *