Lokomotiva HK B – Ohnišťany

V desátém kole jsme zavítali na půdu předposlední Lokomotivy Hradec s jasným cílem získat 3 body. Ovšem sestava nasvědčovala tomu, že to nebude vůbec jednoduché!
Absence: Douda, Novotný Jar., Jiříček, Sehnal, Bydžovský, Vrba ml, Kleňhar. A tak byl povolán Bimbo a Petr Novotný a Marcel Hlavatý st.! První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, kdy domácí více drželi míč. Ovšem nebezpečnější jsme byli my, zejména střela Kopáče z 50 metrů jen o chlup přeletěla prázdnou bránu. Petr Novotný tváří tvář gólmanovi selhal. Domácí udeřili poprvé a hned gólově, kdy domácí útočník z vápna vymetl šibenici. O dvě minuty později po prudkém centru Bimba dává Dvořák do prázdné na 1:1 a tím končí poločas.
Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru bez velkých šancí. V 76.minutě jde Matějka sám na stopera, obhodí si ho, a běžel by sám na bránu, ale  stoper ho knokautuje. Rozhodčí Doubrava mu dává pouze žlutou! V 80.minutě po faulu Dvořáka domácí skórují z penalty a o pět minut později si dáváme vlastní gól. Je po zápase. Utkání by spíše slušela remíza. Ovšem takový je fotbal a opět se potvrdilo, že náš kádr je úzký a spousty zápasů máme problém dát dohromady vůbec 11 hráčů. Velké díky patří všem fanouškům,kteří nám přijeli do Hradce fandit!

Autor: Josef Šulc

Fakta: ŽK 1:0 ČK 0:0, PK 1:0, rozhodčí: Doubrava, Vlachý, Zámečník
Góly: 
Čech R. 2x, Tichý – Dvořák
Sestavy:
Lokomotiva HK B: 
Němec, Frizel, Čech R., Bartoněk (46. Pára), Kollár, Javůrek J. st., Franc, Javůrek J. ml. (88. Sobota), Tichý, Matoušek, Čech V. (60. Kopecký)
Ohnišťany: Šulc, Mydlář, Vrba V. st., Kopáč, Novotný P. (46. Vrba V. ml.), Bezvoda, Šoltys P., Matějka, Dvořák, Hlavatý M. st., Kmínek

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *