Ohnišťany – Žlunice přátelák

Před podzimní částí sezóny chce každý tým alespoň jedno přípravné utkání. Náš tým ho měl domluvený proti mužům ze Stěžer, ty to bohužel odřekli. Díky Radku Mydlářovi se nám podařilo domluvit tým ze Žlunic.

Náš tým se sešel v pouhých 12 lidech, ze kterých musel jeden po 20 minutách hry odjet. Soupeře jsme znali z přátelského utkání z loňského roku, který skončil 3:3. Začátek utkání nám vcelku vyšel a po pár minutách Plch nahrál před bránu Jiříčkovi a ten stav utkání změnil na 1:0. Hra byla vcelku vyrovnaná, akce se tvořili na obou stranách, domácí však měli navrch. Druhý gól v zápase vstřelil Dominik Šoltys – 2:0.
Do druhého poločasu jsme vstoupili nešťastně a po hezkých akcích Žlunic se jim povedlo stav utkání srovnat. 2:2. Ohnišťanští neustále pokračovali v útočení a jejich snaha se vyplatila. Po centru Matějky Kopáč balon promáchl, za ním však byl ještě pohotový Jiříček, který míč uklidil do sítě. Žlunicím se podařilo srovnat na 3:3 a už to vypadalo, že zápas skončí jako loni u nich. To by však nesměl být přítomný Jiří Kmínek, který si ve vápně výborně podržel balon a přeloboval golmana. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak si domácí tým připisuje výhru 4:3. Výborně se ukázal Martin Douda, který skvěle rozdával míče.
Sestava Ohnišťan: Šulc, Vrba V. st, Kleňhar, Bezvoda (Šoltys D.), Matějka, Kopáč, Douda, Plch, Jiříček, Kmínek, Sehnal

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *