Ohnišťany – Starý Bydžov

Po nepovedeném utkáni v Nedělišti nás čekal soupeř ze Starého Bydžova. Jednalo se u poslední domácí utkání této sezóny a tak jsme všichni chtěli ukázat, co v nás je. Zápas se začal za horka a dusna a okolo 30. minuty začal vytrvalý déšť.
Zápas začal vcelku vyrovnaně, oba týmy se snažili hrát co nejlépe to šlo, spíše zataženě a hrozili rychlými brejky. První černá tečka přišla v 16. minutě, když J. Novotný zahrál míč rukou v pokutovém území a neomylný sudí Stránský nařídil správně pokutový kop. Hosté neváhali a střelou doprostřed branky otevřeli skóre. 0:1. Poté se hosté zatáhli a nechali hrát spíše náš tým, který měl však problémy se dostat do zakončení. Opevněné velké vápno odolávalo nátlaku a hrozbou z naší strany byly jen rohové kopy.
Přímé kopy jsme měli za první poločas dva, oba šli mimo, škoda střely Matějky, která také nenašla konstrukci branky. Skvěle míč zavezl dopředu Hlavatý ml., který odcentroval, míč však byl moc prudký, takže prošel malým vápnem bez povšimnutí. Po zranění se zastřeloval Kopáč, který měl asi největší šanci poločasu, kdy ve 44. minutě hlavičkou dal míč těsně vedle tyče. Tím ukončil první poločas.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že zápas otočíme na naši stranu. V 55. minutě však došlo ke špatné kombinaci mezi Mydlářem a Šoltysem, kdy malá domů byla slabě kopnuta a útočník ukořistil míč, nemýlil se a zvýšil na 0:2. Poté byl v největší šanci Kopáč, kdy se krásně položil do centru a z voleje trefil balon do břevna. V 83 minutě opět po naší chybě hosté udeřili potřetí. O tři minuty později ještě dokončili zápas čtvrtým gólem.
Z naší strany nepovedené utkání stylem „My jsme hráli, ono dávali góly.“
Fakta: ŽK 1:3 ČK 0:0, PK 0:1, rozhodčí: Stránský, Firbacher
Góly: Váňa, Vantura, Tomeš, Černý
Sestavy:
Ohnišťany: Šoltys, Hlavatý M. ml. (53. Novotný P.), Vrba V. st., Mydlář, Kleňhar (70. Sehnal), Novotný J. (78. Kmínek), Bezvoda, Dvořák (72. Jiříček), Vobořil, Matějka, Kopáč
Starý Bydžov: Šteyr, Semerák, Váňa (88. Panocha), Vantura, Tomeš, Černý, Bark, Bužík ( 87. Fiala), Pánek, Daxner, Kutík

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *