Lokomotiva HK B – Ohnišťany

Po nevydařeném utkání s Roudnicí nás čekal papírově slabý soupeř – Lokomotiva Hradec Králové  B. Na podzim jsme s tímto týmem pouze remizovali, ale měli jsme velkou převahu.

Utkání se odehrávalo za slunečného počasí, při celkem solidním větru. Začátek utkání přinesl hned několik šancí pro náš tým. Domácí jsme k ničemu nepustili a v 17. minutě Dvořák otevřel skóre. 0:1. Hned o pár minut později Jiříček ukvapeně hodil aut dozadu  po chybě obrany se radovali i domácí. Ve 24. minutě tedy 1:1. Do poločasu jsme opět byli lepším týmem, měli více šancí. Domácí čas od času nakopli míč dopředu a byl z toho slušný protiútok.

Po poločasové přestávce se změnila sestava zpět na tradiční. Více info k tomuto nebudeme zveřejňovat. Ve 47. minutě se hlavou snažil prosadit Novotný P., kdy však ke gólu došlo až po doražením míče obráncem do vlastní brány. 1:3. V 59. minutě se prosadil Vobořil, který krásnou střelou podél gólmana změnil skóre na  Poté se pálila jedna šance za druhou, kdy Matějka i Martinič nedali několik gólovek, nebyli v tom však sami.
Martinič se prosadil v 85. minutě a tím skončil veškerý zajímavý průběh zápasu.
Fakta: ŽK 1:1, ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Doubrava, Novák, Jánský
Góly: Borovský – Dvořák, Novotný P., Vobořil, Martinič
Sestavy:
Lokomotiva HK B:
 Tichý T., Malý, Frizel, Pára, Javůrek (58. Franc), Čech (46. Tuček), Tichý M., Kopecký (60. Němec), Čech, Borovský (71.Vaněk), Karabinoš
Ohnišťany: 
Šulc, Bezvoda, Vrba V. st., Novotný P. (85. Sehnal), Mydlář,  Matějka, Kleňhar, Vobořil, Martinič, Jiříček (65. Jiříček), Dvořák

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *