Rozhovor s Petrem Kopáčem

Před sezónou jste měli určitě vyšší cíle, než hrát o sestup. Zvládá tým psychicky boj na konci tabulky?
To určitě ano, ale situace je jaká je a my se s touto situací musíme vypořádat. Nebude to lehké, ale věřím v setrvání v této soutěži.

Číst dál …

Jsi jedna z největších posil za poslední roky, jsi ty sám spokojený se svými výkony a výkonem záložní řady, kde převážně nastupuješ?

Každý má jiný názor na moje výkony. Pokud jde o můj názor, tak moje výkony jsou zatím nevyrovnané, i když nezaleží jen na mě, ale na celém týmu, protože fotbal je týmova hra. Co se týče tohoto víkendového utkaní, tak jsem celkem spokojený se svým výkonem, i když vždy je co zlepšovat.

Kde jsou příčiny špatného jara. Je ten hlavní důvod to, že nemůžeme hrát na domácím hřišti a hrajeme tak vlastně všechno „venku“?

Nemyslím si, že důvodem našich výkonů je ,,venkovní,, hřiště. V Myštěvsi byl dobře připravený terén a kombinačne jsme to celkem zvládli, i divácká kulisa byla skvělá. Je mnoho příčin, proč nevyhráváme. Např. není pohyb od všech hráčů, rozhádanost, koncentrace po celý zápas a to nejdůležitější, neproměňujeme naše vyložené šance. Důvodů je mnoho, ale opět bych se sešel s jinými názory.

Máme před sebou druhé velké derby, první jsme s Červeněvsem prohráli. Sebereme Skřivanům body v jejich boji o druhé místo s Dobřenicemi?

Skřivany mají jiný tým než Červeněves, řekl bych i o dost lepší. Bohužel, teď nemáme kompletní kádr ani formu na to Skřivany obrat o body. Každopádně bych neskládal zbraně, každý zápas je jiný a může se stát cokoli.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *