Rozhovory po třetí porážce v řadě – 2. část

Pomalu se stává tradicí, že po zápase vyzpovídám několik hráčů nebo členů realizačního týmu. I tentokrát jsem se mě povedlo položit 4 otázky, navzdory tomu, že se k mikrofonu nikomu po další jarní prohře nijak zvlášť nechtělo! V druhé otázce jsou počítány pouze jarní zápasy, v součtu s podzimními jsme nedali gól dokonce zápasů pět!!!

Číst dál …

bezvodaL Lukáš Bezvoda

1. Tři zápasy, nevstřelený gól. Jak moc chybí týmu střelec formátu P. Šoltyse?
Obecně nám chybí ne útočník, ale hráč, který je schopný dávat góly, toho v žádném případě nemáme, bohužel jsem přesvědčený, že od mizérie ve předu se odraží hra celého týmu. Konkrétně k Pavlovi – chybí moc, ale rozhodl se, jak rozhodl. Včera se byl podívat. Myslim, že kdyby si šel poločas místo díváni kopnout, bavilo by to i jeho víc a nám samozřejmě hodně pomohlo, škoda velká ..

2. Výkon v prvním poločase byl diametrálně odlišný od minulého zápasu. Kde jsou příčiny velkého herního zlepšení?
Těžká otázka. Já osobně bych v tom neviděl systémové zlepšení. Často se stává, že hráč hraje jeden zápas líp, druhý hůř. Když se potom v aktuální formě nebo hrací pohodě vyskytne víc hráčů v jednom utkání, je to samozřejmě znát. Řekl bych, že to byl případ 1. poločasu s Dobřenicemi. Minulý týden hráli všichni doslova tužku. Nemalá změna byla také v tom, že se vrátil Vašek do stoperské dvojice a zase hrál po zranění Filip. Bohužel ani jeden z těch faktorů neměl pozitivní vliv na naší útočnou mizérii.

3. Jak na tebe působilo mužstvo Dobřenic? Může mít postupové ambice?
Ambice určitě, ale pro mě jsou adepti na postup letos jiní, predevším hra Skřivan má určité parametry okresniho přeboru.

4. Prémie vypsané na zápas (sud Plzně) nepomohly, budou vypsané i na další zápas?
Spíš než prémie to byla sázka. Myslim, že to byl spíš hec, pro atmosféru v kabině ale dobrý „tah“. Je pravda, že jsme momentálně psychicky dost dole, takže si važíme každého fanouška, který nad námi nezlomil v takto težké době hůl. Určitě budeme bojovat, ty nejdůležitější zápasy jsou ještě před námi. Lecos ukáže už příští týden v Hořiněvsi.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *