Ohnišťany – Mříčná 4:3 (2:2)

Poslední přípravné utkání odehrál domácí tým Ohnišťan  v neděli dne 25.března proti TJ Sokol Mříčná, která se nachází kousek u Jilemnice. Začátek zápasu začal s mírným zpožděním v 10:45 hod.Hru dle pravidel řídil rozhodčí Michal Bezvoda.

číst dál…

Přátelský zápas začaly oba týmy rozkoukáváním po zimní přípravě na přírodní trávě, terén nebyl ideální a tak se hrálo převážně ve středu hřiště s řadou nepřesností. První šanci měl tým domácích v 13. minutě po akci Kopáč – Kmínek po pravé straně, ovšem první zmiňovaný branku netrefil. Ve 20. minutě se k míči dostal osamocený domácí Šulc a bez zaváhání vstřelil první branku(1:0). Oba týmy se snažili hrát svoji hru, postupně přicházeli náznaky šancí, které ovšem brzdily finální přihrávky. Ve 28. minutě  po útočném tažení třech domácích hráčů se prosadil Radim Koubek z blízkosti soupeřovy brány(2:0). Hosté se tlačili stále více do útoku a ve 36. minutě se dočkali, po chybě domácích snížili na (2:1). První půlka byla vyrovnaná, už se blížil poločas, když z poslední akce hostí po nepovedené střele přišel vlastní gól domácích a tak skončil 1. poločas 2:2.

Po změně stran začal tým Ohnišťan převládat, více se tlačil do útoku, k vidění bylo několik šancí. Kopáč to zkoušel ze strany tvrdou střelou poté z trestného kopu, ale brankář hostů i se štěstím vyrazil nebo chytil. V 68. minutě našel domácí Šoltys milimetrovou přihrávkou na zadní tyči Kmínka, který už jen nastavil kopačku a mohl se radovat (3:2). Z vývoje druhého poločasu nezbylo hostům nic jiného, než spoléhat na brejkové protiútoky a držet míč na půlce soupeře. Jenže přišla chyba  golmana Mříčné v rozehrávce po nedorozumění se spoluhráči, míče se zmocnil Šoltys a po vyčkávání nakonec balón do sítě dopravil (4:2). Ke konci už oba týmy dohrávaly tak, aby se nikdo zbytečně nezranil, před hvizdem píšťalky se ještě hostům podařilo po kombinaci podél krajní lajny a následném centru do vápna korigovat výsledek a utkání skončilo za stavu 4:3 pro domácí Ohnišťany.

Hráči domácích: Šoltys M.-, Bezvoda, Chalupa, Koubek O., Novotný, -Kopáč, Kmínek, Vrba, Koubek R.,Kleňhar- Šoltys P.  hokejové střídání: Sehnal, Sanko, Šulc,

Hráči hostů: Paclík – Holec M., Farský M., Farský P. – Náves, Jaroš J.,Jaroš D., Malý V. Podhor – Zákoucký V., Schelle M., Deli, Metyl.

Branky domacích: Šulc,Koubek R.,Kmínek,Šoltys P.

plusy

+ počet gólů

+ fyzický fond

+ nálada v týmu před zápasem

mínusy

-hokejové střídání

-terén na hřišti (katastrofální)

-zahazování tutových šancí

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *