Ohnišťany-Internacionálové ČR 2:9 (0:4)

V hlavním utkáním dne nastoupili naši borci se všemi hráči,kteří se hokejově střídali.Internacionálové přijeli v této sestavě:

Číst dál…

Fiala,Kabyl,Jarolím,Mičinec,Mlejnek,Příložný,Rada,Samek,Štambacher,Vrabec,Černý a brankář Bobok.

V desáté minutě hosté poprvé skórovali Fialou(0:1) poté,co naše obrana k zápasu přistoupila opravdu pouťově a reprezentanti si na naší polovině dělali co chtěli.Hned o minutu později bývalý ligový rozhodčí Libor Novák odpustil domácím pokutový kop za jasnou ruku v našem vápně.Ve dvanácté minutě jsme se dostali k brance hostů i my a po rohovém kopu se k hlavičce dostal P. Šoltys.Naneštěstí těsně vedle.Ve 14. min. zvyšuje Příložný na 2:0 po rozebrání domácí obrany.V 17. min.vysouvá Šulc Šoltyse do samostatného úniku,který ale končí na špatném zpracování posledně jmenovaného.V 19. min Fiala hlavou po centru z leva upravuje na 3:0 pro reprezentaci.A do poločasu se ještě jednou hosté trefují P. Černým,čímž upravují poločasový výsledek na 0:4.Do konce první půle se ještě do náznaků šancí dostávají Šoltys,Šulc,Kmínek a M. Bezvoda.Ale chybí přesnější zakončení.

Do druhého poločasu nastupují naši borci se snahou ztížit reprezentantům konečné vítězství.Hned ve 39.min.(hrálo se 2x 35 min) se do šance dostává opět P. Šoltys,ale znovu nemá přesnou mušku.A ve 42.min. opět Šoltys(asi náš nejaktivněji zakončující hráč) střílí z velkého vápna,ovšem trefuje uprostřed branky stojícího brankaře hostů.Ve 44. min. neuznává rozhodčí Příložnému regulérní gól pro údajné ofsajdové postavení.Ve 46.min. Mičinec prokličkuje celou obranou,pokládá si na zem i našeho brankaře a do prázdné branky zvyšuje na 5:0 pro hosty.Ve 48. min. napodobuje Jarolím Mičince a po slalomu mezi našimi obránci,kteří připomínali slalomové tyčky,upravuje na 0:6.V 53.min. Se kope na náš tým penalta.Tu s přehledem proměňuje Štambacher pověstným vršovickým dloubákem „alá“ Panenka(0:7).V 56.min. Se dostává ke slovu i náš tým střelou Šulce z vápna,ale kvalitní gólman hostí ji likviduje.O minutu později po centru Z.Havelky hlavičkuje z malého vápna P.Šoltys a tentokrát už míří přesně(1:7)!V 61.min. P.Černý po krásné české uličce zvyšuje na 8:1 pro internacionály.A v 62.min. Fiala po pěkném uvolnění od Jarolíma dává devátý gól repre.V 66. min. se ke střele dostává Šulc,ovšem opět nachází pouze náruč hostujícího brankáře.A v 69. min. se do poslední akce zápasu dostává opět Šulc a po několika kličkách ve velkém vápně se dostává až na malé vápno,z kterého už pro něj není problém vstřelit naši druhou branku a uzavřít tak účet pohledného zápasu(2:9).

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *