Lovčice-Ohnišťany 6:0 (1:0) sezóna 2010/11

V Lovčicích,které vedou tabulku a jsou největším kandidátem postupu,nás podle předpokladů nečekalo nic lehkého. Naše otrhaná sestava s velkou spoustou zraněných hráčů se jen těžko může postavit soupeři takové síly. A výsledek zápasu to jen potvrzuje.

Číst dál …

V prvním poločase,který vůbec nevypadal tak špatně jako výsledek celého zápasu byla hra vyrovnaná,do první gólové šance se dostal Matějka. Tentokrát ji ale neproměnil a do vedení se tak dostali domácí. Poločas skončil jednogólovým vedením fotbalovějších domácích.

V druhém poločase už domácí na hřišti dominovali a po druhé brance v naší síti už nebylo o vítězi zápasu pochyb. Naši hráči se za nepříznivého stavu nedokáží soustředit na hru,bojovat a do hry dát srdíčko. To byl i důvod,proč jsme nakonec odešli s debaklem 6:0. Po druhé obdržené brance už proti domácím stál odevzdaný a s porážkou smířený protivník. A Lovčice toho dokázaly využít a s chutí si zastřílely. Navíc se i trefovaly,takže z toho byla vysoká porážka.

Další zápas nás čeká na domácím trávníku proti rezervě Černilova a naše snaha o záchranu nám velí pokusit se získat tři body.

Sestava: Vrba-Bydžovský,Chalupa,Vojtíšek,Mydlář Roman-Novotný Jan,Matějka,Mydlář Radek,Kleňhar-Šulc,Šoltys P. (střídali během zápasu-Kmínek,Buřil,Novotný P.)

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *