VZPOMÍNÁME(173)

Malá kopaná-Třtěnice 2010

V sobotu 31.7. 2010 se výběr našeho týmu posílený o bratry Kopáčovi zúčastnil turnaje v malé kopané v Třtěnici. Tým nesl název po svém brankáři-Bimbouškové(P.Šoltys nastoupil netradičně v brance).Dalšími hráči v mužstu byli:Šulc,Novotný P.,Bydžovský,Kleňhar,Chalupa,Bezvoda M.,Syřiště a bratři Kopáčovi.

Číst dál …

Ve skupině jsme narazili na týmy Chomutic,Třtěnice a Ronalu.

V prvním zápase si naši borci poradili hladce s Ronalem 3:0 (Kleňhar,Šulc,Kopáč P.),ve druhém porazili těsně Chomutice 1:0 (Kopáč P.),čímž jsme si zajistili postup. Ve třetím zápase s výběrem Třtěnic se hrálo už jen o to,z kterého místa postoupíme. Zápas skončil 1:1 (Bezvoda) po chladném výkonu,ale nám to na první místo ve skupině bohatě stačilo. Druzí skončili hráči Chomutic,kteří oba zbývající celky porazili.

Ve čtvrtfinále jsme narazili na tým Bad Boy Nechanice,který jsme hladce přehráli. Ovšem těsný výsledek 1:0 (Kopáč M.) dění na hřišti neodpovídá. Několik jasných šancí zůstalo neproměněno(asi největší byl sólový nájezd Kopáče).

V semifinále jsme prohráli s mužstvem Podhorák 2:0. hned v úvodu po chybě obrany se dostal soupeř do vedení,které držel po celý zápas a naší otevřené hry při snaze vyrovnat využil ještě k navýšení skóre. To bylo v době,kdy i náš brankář Bimbo útočil a právě po jednom takovém jeho výletu,kdy na polovině ztratil míč,Podhorák definitivně rozhodl.

A tak jsme nastoupili nakonec k boji o třetí místo proti Třtěnici,tentokrát týmem nazvaným Suchá hrdla.To byl druhý domácí tým,takže nešlo o ten samý,jako v základní skupině. Zápas to byl vyrovnaný a hodně opatrný-nikdo nechtěl skončit s bramborou na krku. Prní chybu vyrobili naši borci,Bimbo nahrál přímo na nohu třtěnického útočníka a ten poslal svůj mančaft do vedení. Naštěstí se nám ještě do konce zápasu podařilo vyrovnat střelou našeho nejlepšího střelce Kopáče P. Vyrovnat na konečných 1:1. A proto o konečném pořadí na třetím a čtvrtém místě museli rozhodnout penalty. V první sérii náš Syřiště neproměnil,ale nad vodou nás podržel gólman,který zlikvidoval i první soupeřovu penaltu. V druhé sérii oba střelci svůj pokus proměnili (Bezvoda M.) a tak se rozhodlo ve třetí,kdy náš Kopáč M. Bezpečně proměnil a třtěnický pokus ani netrefil branku.

Na turnaji jsme tedy skončili třetí,což je v tamnější konkurenci určitě dobrý výsledek. Za zmínku také stojí,že jsme jako jediný tým na turnaji dokázali porazit celkového vítěze Chomutice.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *