Zápas s Malšovou Lhotou

17.8. jsme v novém ročníku OP vyjeli na venkovní zápas. Bohužel hned na začátku sezony nás postihla hojná marodka a když se přidala i dovolená některých hráčů, zajížděli jsme na půdu Malšovy Lhoty s torzem hráčů za pomoci borců, kteří nám jeli  doplnit kádr.

Tato skutečnost se projevila hned od začátku a bylo patrné, že se budeme celý zápas pouze bránit. První poločas jsme čelili spoustě útoků, několika šancím, ale hostům se podařilo vsítit pouze 3 branky.

Druhý poločas jsme zalezli více ke svému vápnu, abychom zabránili kolmým přihrávkám za obranu, ovšem dobývání naší brány domácích hráčů stále pokračovalo. Díky laxnosti domácích střelců, bojovnosti našich bránících hráčů a hlavně spoustě pochytaných střel brankáře Dominika, který byl naším nejlepším hráčem, jsme  nedostali druhou půli více než 2 branky a tak jsme odjeli ,,jen s bůrem´´.

 Doufejme, že tímto zápasem máme vybrán ten nejhorší a podobná situace nás už nepotká. V dalším mistrovském zápase přivítáme na domácím hřišti tým z Boharyně.

Autor: F. Matějka

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *