Vzpomínáme(169)

Žáci: Ohnišťany-Kratonohy 4:3 (1:2)

První zápas mladších žáků se nám náramně povedl. Nastoupili jsme v kombinované sestavě. Vzhledem ke končícím prázdninám nám několik hráčů chybělo. V úvodu zápasu jsme se nečekaně dostali do vedení gólem D. Bartoníčka.

Číst dál …

Naše spokojenost z vedení byla potrestaná vyrovnávacím gólem,kterému předcházela velká chyba v obranné fázi. Od branky na 1:1 převzal náš soupeř iniciativu a zatlačil nás na obranou polovinu. Z velkého tlaku jsme obdrželi ještě jeden gól a do kabin se tak odcházelo za pro nás nepříznivého stavu 1:2.

O poločase proběhlo v kabinách „mytí hlav“ a také nějaké změny v rozestavení hráčů na hřišti. Ani to však nepomohlo a hned v úvodu druhého dějství jsme inkasovali(1:3). Po třetím obdrženém gólu se hra postupně vyrovnala a ke slovu přišel v první půli chytající Š. Gernat. Nejprve po individuální akci snížil na rozdíl jedné branky(2:3). Potom D. Šoltys svým důrazem ve vápně vyrovnal na 3:3. A závěrečná akce zápasu patřila opět Gernatovi. V poslední minutě zápasu po sóle přes půlku hřiště rozhodl o našem vítězství v prvním zápase soutěže(4:3).

Všichni hráči zaslouží pochvalu za přístup k zápasu,tvrdě pracovali po celý zápas. V brance se ukázal v dobré formě V. Rychetník. Celý tým chválím za super bojovnost i za dodržení taktických pokynů. Věřím,že se nám bude dařit i v dalších zápasech. Ten nejbližší sehrajeme v neděli 4.9.2011 v 10:00 v Kosičkách.

Filip Gernat (trenér týmu)

Sestava: Gernat, Rychetník, Kleinová, Šoltys D., Šoltys M., Bartoníček, Bydžovský, Štancl,

Branky: Gernat 2x, Bartoníček, Šoltys D.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *