Vzpomínáme (168)

Boharyně – Ohnišťany

Další mistrovské utkání nás čekalo v Boharyni. Našemu týmu pořád chybí zraněný Kopáč. Za deštivého počasí jsme se tedy vydali do „Bohárny“, abychom zjistili, že tam skoro nepršelo a tak hřiště bylo v dobrém stavu. Tedy kromě nerovností, které jsou všem známé. Do utkání se šlo s jasným cílem výhry.
Hned na začátku jsme do utkání vlétli a jasně jsme převládali celou hrací plochu. Ve dvanácté minutě Dvořák prostrčil balon na Jiříčka, ten odcentroval a Martinič otvírá zápas. 0:1. Domácí hrozili z protiútoků, my jsme je však k ničemu závažnějšímu nepouštěli. Ve 26. minutě se střela k tyči, kterou vyslal za vápnem Matějka, našla cíl. Kdyby zde měli tabuli, svítilo by na ní 0:2.  Do poločasu se hra trochu srovnala. Žádná velká šance do poločasu již nepřišla.
Po první polovině utkání tedy příznivý stav pro Ohnišťany, které 2:0 vedly. Začátek druhé půlky probíhal ve stejném tempu, jako končil poločas první. Domácí možná trochu zlepšili hru, nicméně změna na skóre nepřicházela. Martinič se objevil v další šanci, jeho lob však domácí golman zlikvidoval.
Z trestného kopu domácích přišel vyražený dech Bezvody, který to ve zdi dostal přesně na hrudník. Boharyně se snažil dobýt naši svatyni. My jsme začali balony spíše nakopávat a nedařilo se nám je vepředu podržet. V 80. minutě jsme inkasovali z trestného kopu. 1:2. V ti chvíli se změnil cíl zápasu na udržení 3 bodů. O tři minuty později jsme zahrávali rohový kop, ze kterého si domácí vytvořili protiútok. Obraně se nepovedlo míč odkopnout a tak opět ten samý hráč obdržel přihrávku před prázdnou bránu a nemýlil se. 2:2. Do konce zápasu už měl šanci jen Vobořil, ten však těsně minul.
Fakta: ŽK: 0:2, ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Liebisch
Góly: Adlaf 2x – Martinič, Matějka
Sestavy:
Ohnišťany: 
Šoltys, Bezvoda, Vrba V. st., Novotný P., Dvořák, Matějka, Jiříček, Kleňhar, Vobořil, Martinič (85. Sehnal), Vrba V. ml.
Boharyně: Peterko, Krejčí, Rensa, Steinfeld, Pšenička (70. Trýzna), Rejmánek, Pavlíček, Málek, Adlaf, Samek (46. Chocenský), Melichar (80. Široký)

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *