Ohnišťany – Malšova Lhota

Po remízovém zápase v Kosičkách jsme doma hostili tým Malšovy Lhoty. Ten se před utkáním nacházel na třetím místě tabulky a my hned za ním. Počasí vypadalo každou chvíli jinak, ale nakonec jsme to zvládli bez deště.

Zápas začal opět lépe pro nás a od začátku jsme soupeře zatlačili a obléhali jsme jejich vápno. Přechody z obrany do útoku nám vycházeli skvěle, chybovali jsme až při finálních přihrávkách a zakončení. Prvních 25 minut hry jsme hosty k ničemu nepustili, ale gól se nám vstřelit nepovedlo. Do poločasu se povedlo zahrozit i hostům, nicméně výborně chytající Šoltys si se střelou poradil.
Do druhého poločasu jsme vyrazili s cílem, zužitkovat naši útočnou hru a konečně si vypracovat šanci, ze které padne branka. V našem tlaku jsme pokračovali i dál, ale gól ne a ne padnout. Vcelku bezchybná kombinace v hloubi pole se střídala s chybami okolo pokutového území. Největší ohrožení branky bylo asi ze série rohů, kdy vítr pomohl míči jí přímo z rohu na branku. Do konce utkání nepadl gól ani na jedné straně a tak se rozcházíme opět s remízou, již třetí v řadě.

Fakta: ŽK 2:1 ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Ležík, Konhefr
Góly: 

Sestavy:
Ohnišťany: 
Šoltys M., Bezvoda, Mydlář, Kleňhar, Kmínek (46.Šolín), Douda, Matějka, Dvořák, Jiříček (80. Šoltys L.), Vrba V. ml.
Malšova Lhota: Křičenský, Jarkovský, Němec, Hladík, Šimek, Sedliský, Havelka, Rücker (76. Hříbal), Krejcar (90. Folvarský), Svoboda, Kotík

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *