Kosičky B – Ohnišťany

Po první remíze v této sezoně, která se odehrála doma s Nedělištěm nás čekal nedělní výjezd do Kosiček. Jako vždy byla rezerva doplněná o 5 hráčů, kteří se v sobotu objevili v sestavě A týmu. Utkání se odehrálo za nepříliš hezkého počasí a mokré trávě.

Od prvních minut utkání jsme měli převahu a ohrožovali jsme branku domácích. ve 12. minutě trefil Jiříček pěknou střelou pouze tyč. O dvě minuty později však skóroval Matějka, když přehodil golmana. 0:1 a náš tlak neustával. Výborně hrál Dvořák, který dokázal podržet i rozdat balon. Ve 30. minutě se k zahrávání přímého volného kopu staví Kopáč, Kleňhar a Matějka. Střílí Kopáč, míč před brankařem ještě skočil a už se třepotal v síti. 0:2. Do poločasu se nic výjimečného již nestalo, a tak se odchází za začínajícího deště do kabin. Prodloužení poločasové přestávky o 5 minut bylo jedno z nejlepších rozhodnutích rozhodčího za celou dobu. Jakmile jsem došli na hřiště k zahájení druhé poloviny, pršet přestalo.
Do druhého poločasu jsme chtěli přidat ještě alespoň jeden gól, to se nám však nedařilo. Otěže druhého poločasu převzali domácí. V 56. minutě domácí vystřídali a hned bylo znatelné, jak Vávra rozhýbal naši obranu. V 65. minutě udeřili domácí poprvé a Stránský snižuje na 1:2. Hned o dvě minuty později se opět Stránský prosadil znovu a na tabuli svítilo 2:2. I přes naši snahu útočit se nám nedařilo vstřelit branku. To domácí Stránský byl vidět i dál. Chápu, že je to trend i první ligy a nejen její, ale simulovat pád když jde sám proti golmanovi a špatně si ukopne míč nebylo vůbec morální. Rozhodčí však i přes snahu Stránského o vyloučení našeho golmana udělil pouze žlutou kartu. Od té doby si začal poněkud plést strany a tak po odpískaném faulu na našeho hráče zahrávali přímý volný kop domácí a tak podobně. Pád teatrálně zahrál ještě jednou, ale to už mu rozhodčí nesežral. Nikomu se již gól dát nepovedlo a tak zápas skončil remízou 2:2. Dá se říci, že zaslouženě, protože první poločas jsme měli jasnou převahu my a druhý poločas zase domácí.

Fakta: ŽK 1:3 ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Štancl, Firbacher, Kneifel
Góly: 
stránský 2x – Matějka, Kopáč
Sestavy:
Kosičky B:
Tomek, Kvaček, Beneš (56. Vávra), Borůvka, Volf, Mareček, Koliáš, Rychnovský, Černý, Stránský, Žďárský
Ohnišťany: Šulc, Bezvoda, Vrba V. st., Kleňhar, Novotný, Sehnal (73. Kmínek), Matějka, Dvořák (65. Šoltys), Kopáč, Jiříček, Vrba V. ml.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *