Ohnišťany – Nepolisy B

K poslednímu domácímu utkání, které již bylo předehrávkou jarní části sezóny, jsme nastoupili proti celku z Nepolis. Týmu, který přijel pouze v 10 hráčích a přesto diváky nečekala žádná vysoká výhra.

Začátek utkání byl podle předpokladů. Hosté postavili pevnost kolem pokutového území a nám dělalo velké problémy se dostat do zakončení. To však nebyly problémy jediné. Velká zima, tvrdá hrací plocha a nevím co ještě způsobilo, že jsme nedokázali zpracovávat balóny a často jsme chybovali i v nahrávkách. První větší šanci měl Dvořák, který však zakončil nepřesně. Následovala střela Novotného, která skončila až za sítí za brankou. Ve 30. minutě se po dorážce Kopáče míč odrazil od břevna a v síti skončil až po další dorážce Matějky. Ve 40. minutě zůstal na zemi ležet Sehnal se zraněním svalu. O minutu později dostal dobrý pas Douda, ve sprintu se však vrátilo jeho zranění lýtka.  Tím skončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme dosáhnout další branky. Zlepšili jsme přihrávky, nicméně zakončení stále hořelo. Nejprve Kopáč po špatné rozehrávce hostujícího golmana ukořistil míč, ten však skončil až na zahradě u Šulců. Následně Jiříček cca. z 5 metrů netrefil prázdnou bránu. Do kabin se tak odešlo za stavu 1:0. Tři body jsou doma, nicméně s výkonem není spokojen nikdo. 

Fakta: ŽK 1:2 ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Štancl
Góly: 
Matějka
Sestavy:
Ohnišťany: 
Šoltys, Kleňhar, Novotný, Vrba V. ml., Bezvoda, Douda (41. Kmínek), Matějka, Kopáč, Mydlář, Dvořák, Sehnal (41. Jiříček)

Nepolisy B: Půlpán, Hanuš, Motyčka, Mušek, Semenec, Spejchal, Hanuš, Marek, Haltuf, Šimák

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *