Roudnice B – Ohnišťany

K druhému utkání venku za sebou jsme jeli prověřit rezervu Roudnice. Po minulých dvou zápasech, kde jsme nebrali ani bod, byl cíl jasný. Bodovat naplno a hrát hezký fotbal. Na utkání nás odjelo 12.

Vstup do utkání byl přímo skvělý. Již ve druhé minutě Douda zatáhl míč k lajně, tam ho převzal Jiříček, z první odcentroval a Kopáč se nemýlil. 0:1. Následoval svižný fotbal na mokrém trávníku. Tvrdost utkání byla poněkud větší, ale diváci museli být spokojení. Do 10. minuty jsme měli ještě dvě tutové šance, ty se však autorům nepovedlo proměnit. Zápas se vyvíjel dál a šance si začali vypracovávat i domácí, přesto jsme měli převahu. To trvalo celý poločas. 42. minuta přinesla domácím odměnu za snahu v podání gólu. A je vyrovnáno. Ve 45. minutě se zranil rozhodčí Doubrava a tím se šlo do kabin.

Druhý poločas pískal AR2 Koza a na pozici AR2 šel domácí laik. Do druhého poločasu se šlo s jasným cílem zvrátit utkání opět na naší stranu. V 60. minutě se však znovu trefil domácí záložník a tak na tabuli svítí 2:1. To nás ještě více nakoplo a začali jsme hrát o něco rychlejší a útočnější fotbal. Odměnou byl vyrovnávací gól hned v 68. minutě, kdy Kopáč šel do souboje s brankařem, ten míč vyrazil a Douda krásným volejem z dorážky srovnává. 2:2. Tím naše snaha nekončí a v 74. minutě Matějka prostřeluje brankaře potřetí. To vše po standardní situaci zahrávanou Vrbou st. 2:3 a obrovská radost našich fanoušků. Následoval viditelný strach našeho týmu o udržení výsledku, takže se začalo hodně odkopávat a hrát spíš dozadu. Domácí se snažili a i hrozili, ale vždy si skvěle chytající Šulc nebo perfektní obrana poradili. Hráči z Roudnice se ještě dožadovali penalt za údajnou ruku a na poslední roh přiběhl dokonce i brankař, bylo to však marné. Po velmi kvalitním utkání tak vezeme domů všechny 3 body.

Fakta: ŽK 1:3 ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Doubrava, Halberštát, Koza
Góly: Vlasák 2x – Kopáč, Douda, Matějka

Sestavy:
Roudnice B: Šanda, Mrštík (82. Gráf), Šiška, Vlnas, Svatoň, Novotný, Špaček, Vlasák, Pospíšil, Bednář, Vítek
Ohnišťany: Šulc, Kleňhar, Vrba V. st., Sehnal, Kopáč, Douda (86. Kmínek), Matějka, Vrba V. ml., Dvořák, Jiříček, Bezvoda

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *