Ohnišťany – Lovčice

K dalšímu domácímu utkání jsme nastoupili proti celku Lovčic, který oproti začátku sezóny začal v posledních kolech bodovat. Na začátek se nás sešlo pouhých 11. Absence: Matějka (zranění z Loko HK), Mydlář, Kmínek, Douda, Bydžovský.

Začátek utkání byl vyrovnaný, po pár minutách jsme měli více ze hry my. Do vedení jdeme již v 8. minutě, kdy po přímém kopu Vrby st. brankař hostí jen zle vyráží před sebe a Dvořák tečuje míč za jeho záda. Pokračovali jsme dál v útočení. Ve 21. minutě po srážce s obráncem zůstal na zemi ležet Bezvoda. Rozhodčí to jako faul nevyhodnotil a Bezvoda vstal a obouma rukama strčil do hostujícího hráče. Následně přiběhl hostující kapitán, který Bezvodu chytil pod krkem a odhodil ho mimo hřiště. Následovala červená karta pro oba zúčastněné. Aby toho nebylo málo o pár minut později Kopáče, po souboji s hostujícím záložníkem, tento hráč chytá pod krkem a je z toho další strkanice. Díky včasnému zásahu spoluhráčů obou týmu nedošlo k většímu konfliktu, nicméně červená karty pro oba následovala. Od cca. 25 minuty se tedy hraje 9 versus 9. Po promarněné šanci Jiříčka hosté rychle přešli do protiútoku a jednoduchou kombinací srovnali na 1:1 minutu před koncem poločasu.

Druhý poločas přinesl mnoho šancí na běhání a hodně prostoru, přeci jen na hřišti chybí 4 hráči. Bohužel ani další úprk Jiříčka nekončí gólem. Na 2:1 zvyšuje až Dvořák, který utekl 3 obráncům a zdálky vystřelil. Poprvé za zápas brankař hostí vyběhl a hned dostal gól z dálky. V 65. minutě šel místo Jiříčka do útoku Šoltys P. a tak jsme vyhrávali veškeré hlavičkové souboje. V 82. minutě dokonce nahrál Dvořákovi na jeho třetí gól. Následně musel z útoku do branky, jelikož se Šulc zranil. Kleňhar hrál velmi obětavě, až mu to uškodilo, když dostal asi z 5 metrů přímou střelou mezi nohy. Jenže nás už bylo jen 8, takže musel dohrát. Nic dalšího se v utkání již nestalo.

Fakta: ŽK 2:2 ČK 2:2, PK 0:0, rozhodčí: Koza
Góly: 
Dvořák 3x – Myška
Sestavy:
Ohnišťany: 
Šulc, Kleňhar, Vrba V. st., Bezvoda, Novotný J., Kopáč, Vrba V. ml., Jiříček (65. Šoltys P.), Dvořák, Hlavatý M. st., Sehnal
Lovčice: Hora, Janouch M., Koubek, Volejník (62. Pařízek), Hála (50. Kupka), Louda, Tůma (72. Hlaváč), Synek, Hladík (46. Janouch J.), Šusta, Myška (46. Císař)

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *