Ohnišťany – Nové Město

K druhému domácímu mistrovskému utkání jsme nastoupili proti týmu z Nového Města, který před tímto zápasem získal pouhé 2 body. Nic jsme však nepodceňovali, jelikož bilance minulých zápasů s tímto soupeřem nemluvila nijak extra pro nás.

Do zápasu jsme vstoupili se 3 lidmi na střídačce, což svědčí o lepší připravenosti než minule. Do zápasu jsme přímo vletěli a hned v prvních minutách jsme si vypracovávali mnoho šancí. Zpřesnění přihrávek a minimalizování chyb od minulých zápasů bylo viditelné. Odměnou byl první gól již v 6. minutě, kdy Kopáč perfektně trefil přímý volný kop. Jak to již bylo v našich zápasech se zlomem 25. minuty se naše hra zhošila a hosté vstřelili i branku. 1:1. Ale ani to nás nezastavilo a na hostující branku se valil útok za útokem. Hned ve 30. minutě Dvořák zvýšil na 2:1. O dalších 5 minut později byla za faul na Jiříčka odpískána penalta, kterou sám faulovaný proměnil. 3:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.
V druhém poločase pokračoval náš nápor, ale branku se nám nedařilo vsítit. Jiříček nedal 2 nájezdy sám na golmana. Až ten třetí v 75. minutě se povedl a tak zvýšil na 4:1. V 70. minutě do hry naskočil Kmínek, který se hned ocitl v šanci, ale brankář střelu chytil. V 79. minutě se však Kmínek už nemýlil a tak upravil skóre na konečných 5:1.

Fakta: ŽK 2:1 ČK 0:0, PK 1:0, rozhodčí: Olah
Góly: Kopáč, Dvořák, Jiříček 2x, Kmínek – Matys

Sestavy:
Ohnišťany: Šulc, Bezvoda, Vrba V. st., Novotný J., Kleňhar, Vrba V. ml. (75. Šoltys), Kopáč, Matějka, Hlavatý M. ml (70. Kmínek), Dvořák (75. Šolín), Jiříček

Nové Město: Jeřábek, Stuchlík, Krnáč, Matys, Sobota (81. Krátký), Borek, Kopřiva (79. Hrubeš), Pavlas, Morávek, Vinař, Midloch

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *