Malšova Lhota – Ohnišťany

Po prohře doma s rezervou Kosiček nás čekal zápas na půdě Malšovy Lhoty. Cílem bylo vrátit se na vítěznou vlnu, což se však nepovedlo. Na zápas jsme odjeli v 11 lidech a poslepované sestavě. Absence: Bezvoda (svatební cesta), Šulc (rybaření), Mydlář (zranění), Šolín, Šoltys (zdravotní problémy).

Začátek zápasu vypadal vcelku dobře, šance byly na obou stranách a hrál se poměrně rychlý fotbal. Následovala převaha domácích, kdy zvládali na přechod do útoku jít i obránci. Pro obranu našeho týmu bylo velkým problémem sluníčko v prvním poločase a pro celý tým byl problém v rozhodčím. Fauly, za které u nás rozdával žluté karty domácím ani nepískal. Domácím se podařilo po chybě v naší obraně vstřelit ve 30. minutě branku, ve 32. minutě hned druhou, při kterém domácí asistent rozhodčího nezvedl praporek. Diváci, kteří stáli v lajně s obranou tvrdí, že ofsajd jasný. 2:0 a naše naděje pomalu mizela.

Do druhého poločasu jsme šli s cíle zlomit všech 12 hráčů Malšovy Lhoty, vsítit rychlý gól a zvrátit utkání na naši stranu. I přes náš velký tlak se to nedařilo. Kopáč z přímého kopu trefil břevno, Jiříčkovu střelu chytil golman a druhou trefil spojnici. Když domácí hráč plácl rukou ve vápně do míče, rozhodčí si stál za názorem, že ani náhodou, že ji měl za zády a místo ponechání výhody Kmínkovi, který by postupoval sám na brankaře, pískl faul na půlce. Musíme tak doufat, že se chytíme v neděli s Roudnicí a konečně budeme bodovat.

Fakta: ŽK 2:4 ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Koki, Semerák
Góly: Havelka 2x
Sestavy:
Malšova Lhota: Křičenský, Sedliský, Jarkovský, Hladík, Šimek, Demchyk (54. Kocek), Havelka (89. Krejcar F.), Blecha, Baják (75. Kotík), Kekelák, Krejcar T.
Ohnišťany: Vrba V. st., Kleňhar, Novotný J., Sehnal, Kopáč, Matějka, Kmínek, Vrba V. ml., Dvořák, Jiříček, Hlavatý M. st.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *