Nepolisy B – Ohnišťany

K prvnímu mistrovskému  utkání jsme jeli na půdu nováčka soutěže, do Nepolis. Do začátku utkání jsme vstoupili s velkou chutí, a chtěli jsme si odvézt si všechny 3 body.

Od začátku jsme hráli vcelku pohledný, útočný fotbal. Jako první se po přihrávce Kopáče prosadil Jiříček, který utekl obránci a poslal míč golmanovi mezi nohy. 0:1. Od 25. minuty, ve které rozhodčí nařídil pauzu na občerstvení se naše hra velmi zhoršila. A to když ve 36. minutě domácí srovnali a ve 40.  s pomocí teče naší obrany dokonce šli do vedení 2:1.
Ve 44. minutě ještě stihl Jiříček nahrát Kopáčovi a ten se nemýlil. 2:2. Stav za kterého se odcházelo do kabin byl více než hratelný. V prvním poločase se stala více, než výjimečná situace. Domácí útočník při samostatném nájezdu vedle Šulce spadl a rozhodčí pískl. Když šel s pomezním rozhodčím prokonzultovat situaci, mladičký rozhodčí na lajně vše viděl a řekl, že ke kontaktu nedošlo. Hra proto byla navázána míčem rozhodčího, což domácí nemohli chvíli rozdýchat.
V druhém poločase se hra vyrovnala a byla vidět snaha obou týmu o vstřelení branky. Nejprve po skvělém úniku Matějka nastřelil pouze tyč, poté domácí samostatné nájezdy likvidoval skvěle Šulc. V 57. minutě se však domácím podařilo skórovat 3:2. Velkou šanci po nahrávce Kleňhara zahodil Jiříček, který sice na dlouhou nohu zkusil míč dopravit do sítě, ale marně.  V 88. minutě domácí zvýšili na 4:2. V 86. minutě ještě stihl odpovědět Václav Vrba st., který prošel přes tři hráče a zkušeně přehodil brankaře.

Fakta: ŽK 1:2 ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Koza, Doležal, Jánský
Góly: Pošepný – Kopáč
Sestavy:
Nepolisy B: Půlpán, Šustr, Frýda, Hanuš P., Finěk (60. Pánek), Kloz, Semenec (28. Hanuš T.), Spejchal (75. Matys), Hanuš R. (70. Lihan), Marek, Mušek (46. Vaníček)
Ohnišťany: Šulc, Bezvoda, Vrba V. st., Mydlář, Kleňhar, Vrba V. ml. (80. Kmínek), Kopáč, Matějka, Novotný, Dvořák, Jiříček

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *