Žáci – Rasošky – Ohnišťany

K předposlednímu mistrovskému zápasu jsme odjeli v sobotu 4.6. do Rasošek u Jaroměře. Asi před 35-i lety jsem tam hrál coby aktivní hráč Sokola Myštěves. Již tenkrát jsme se nestačili divit na čem se také může hrát. Co jsme viděli při příjezdu se nedá popsat.

Hřiště, pokud to tak lze nazvat, rozměrově sice vyhovující, ale plocha posekaná rotačkou připomínalo louku. Podle toho také vypadala hra. Z domácích byl fotbalový jen golman a jedna dívčina, hrající stopera. Ostatní byli asi jen do počtu.
Naši žáci vycítili že se tady nedá prohrát, a tak se předháněli v sólování a zahazování šancí. Že existuje pravidlo postavení mimo hru asi zapomněli. Již v páté minutě to mohlo být 3 – 0. Jestli se nemýlím,tak první branku vstřelil Filip až v patnácté minutě. Poločas skončil 4 – 0.
Snažili jsme se žákům domluvit, aby si občas nahráli. Vymlouvali se že to je hřiště hrbolaté, že se to nedá. A tak druhý poločas byl stejný jako první.
Navíc zapomínali bránit, domácí toho využili a dali dva góly. Utkání skončilo naší výhrou 9 – 2, ale jestli výkon chtějí zopakovat ve čtvrtek proti Lovčicím, tak to skončí debaklem.
Naše branky: Haluza 4x, Balcar, Ponocný, Hajný, Štancl a Zummer.
Sestava: Mazour-Čápová, Plchová, Štancl, Ponocný-Komárková, Šoltys, Bydžovský, Balcar-Zummer, Haluza
Střídali: Hajný, Čáp
Svoje si odehráli Štancl a Lucka, která se dostala do gólové šance, ale nepodařilo se jí prostřelit brankáře. Je to škoda, moc jsem ji to přál.
Poslední zápas předehráváme a to již ve čtvrtek 9.6.2016 od 17.30 proti Lovčicím.
Přijďte se rozloučit se žáky, a rád bych se mýlil, asi na delší dobu.
Autor: Ladislav Hlavatý

.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *