Žáci – Ohnišťany – Lovčice

Z důvodu malého počtu dětí jsem byl nucen poslední zápas starších žáků přeložit a předehrát ho dříve.Vedení Lovčic s naší žádostí souhlasilo a tak se utkání hrálo ve čtvrtek 9.6.2016. od 17.30 hod. na domácí půdě. Oběma týmům šlo o umístění v tabulce.

Soupeř nad námi musel vyhrát, aby skončil druhý. Nám stačilo remizovat abychom skončili druzí my. Podařilo se, a myslím, že je to velký úspěch.
Zásluhu na tom mají všichni, kteří za žáky Ohnišťan v sezoně 2015 podzim a 2016 jaro nastoupili. Poděkovat musím také rodičům, kteří žáky vozili jak na tréninky tak i na zápasy. Děkuji také druhému trenérovi Vaškovi Vrbovi nejst. za pomoc. Nesmím zapomenout také na fanoušky, kterých spolu s rodiči na utkání žáků chodilo opravdu hodně a tímto jim také děkuji. Nyní krátce k zápasu.
Ohnišťany – Lovčice 0 – 0
Při nerozhodném výsledku se kopou pokutové kopy jako pomocné body. A na penalty jsme vyhráli 4 – 2. Do utkání jsme nastupovali  s odhodláním dát do toho vše. Pokyny co se týkalo hry jsem dával každému zvlášť. Hlavním úkolem bylo ubránit Šimoniče, který je opravdu dobrý. Podařilo se.
Ostatní již tak nebezpeční nebyli, ale zato domácí Filip Haluza několikrát prověřil obranu hostů spolu s brankařem. Když se již zdálo že se nám podaří vstřelit gól, tak golman byl na místě nebo to byla tyč. Opět slavila úspěch naše bojovnost, ke které jsme přidali trochu fotbalovosti, a tím vznikl pěkný zápas i díky žákům Lovčic. Chválím všechny, ale nejvíc dřela Lucka Komárková, která se vyrovnala těm nejlepším. Jistotu jsme tentokrát měli i v gólmanovi.
Sestava: Mazour-Čápová, Bydžovský, Štancl, Ponocný-Komárková, Balcer, Plchová, Šoltys-Haluza, Zummer.
Střídali: Čáp, Vrba, Hajný
Ukončení sezóny se koná 18.6. od 15:00. Zváni jsou nejen děti, ale i rodiče.
Děkuji za pozornost a zase někdy až dorostou děti.:-(:-D
Autor: Ladislav Hlavatý

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *