Syrovátka – Ohnišťany

Předposlední utkání této sezóny se konalo v Syrovátce. Domácí byli před zápasem na třetí pozici, my na páté se ztrátou jednoho bodu. Odjížděli jsme s tím, že to nebude lehký boj, ale chceme zlomit sérii proher.
Do utkání jsme vstoupili lépe. Vytvářeli jsme si šance, bohužel chyběla koncovka. Hned ve 3. minutě se domácím podařilo nepovedeným centrem nastřelit břevno, o chvilku později Šulc vychytal jasný gól. V desáté minutě po faulu od J. Novotného rozhodčí odpískal pokutový kop. Domácí D. Pleskot však s přehledem míč umístil nechytatelnou střelou do pravého horního rohu. 1:0.
Poté jsme se zvedli a začali tlačit soupeře čím dál tím víc. Kopáč nastřelil břevno, zazvonila i tyč, a ostatní koncovky buď neměly dostatečnou razanci nebo šly mimo bránu. Hodně byl vidět Kleňhar, který po levé záloze výborně zatahoval balony a nabízel je ostatním před bránu. Domácí hráči skvěle zvládali přechody z obrany do protiútoků, kdy útočníci podpořeni 2-3 záložníky parádně nabíhali. Šulc však zlikvidoval vše, co na něj v prvním poločase šlo.
Do druhého poločasu jsme viděli naději zvratu zápasu, jsem přece lepší. V 59. minutě však centr patou trefil Mydlář tak nešťastně, že míč nasměroval do naší brány. Kdyby to však neudělal on, útočník za ním by nejspíš stejně skóroval.  Sice smolný moment, ale na tabuli svítí 2:0. O pár minut později Kopáč hlavičkoval na bránu, Sehnal ještě přizvedl míč a je to 2:1. Od té doby domácí spíše bránili, naše dobývání domácí svatyně však nemělo úspěšný konec. V 83. minutě nám nebyla odpískaná jasná penalta, kdy domácí rukou zabránil 1000% gólu. Rozhodčí však tvrdí, že byla pouze nastřelená.
Nebylo by to tak špatné, kdyby o dvě minuty později nebyla další ruka ve vápně. V poslední minutě zůstal v pokutovém území domácích ležet sehnal, rozhodčí hru nepřerušil a tam si domácí pohodlně obešel Šulce, který byl na polovině hřiště a dotáhl míč až do brány.
Po ošetření Sehnala, které sudí kontroloval z půlky, jelikož dojít se podívat do vápna, jestli je v pořádku, se mu vážně nechtělo následoval konec utkání.
Fakta: ŽK 2:3 ČK 0:0, PK 1:0, rozhodčí: Štancl
Góly: Pleskot, Hanžl, Mydlář (vlastní) – Sehnal
Sestavy:
Syrovátka: Žák, Kober, Pleskot J., Jarkovský, Žalský, Vodička, Tužil, Chrudimský (79. Kuric), Hruška (46. Hanžl), Musil, Pleskot D.
Ohnišťany: Šulc, Vrba V. ml. (46. Sehnal), Vrba V. st., Mydlář, Kleňhar, Novotný J. (73. Kmínek), Bezvoda, Dvořák (62. Jiříček), Vobořil, Matějka, Kopáč

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *