Žáci – Kobylice – Ohnišťany

K dalšímu mistr.zápasu žáci v neděli 22.5.2016 odjeli do Kobylic. Soupeř byl o bod před námi a tak se čekalo že to nebude snadné. Navíc jsme nemohli počítat s Míšou a Barčou, které jeli na muzikál do Prahy. Nastoupit ale mohla Lucka Komárková a nastoupili za nás dva hoši z mladších žáků Myštěvsi – Pour a Myslivec.
Utkání začalo velkou šancí domácích již ve druhé minutě, kdy se před naši brankou objevili dva neobsazení hráči. Ti byli tak překvapeni, že ani jeden míč nezasáhl. Netrvalo dlouho a náš Balcar odpověděl gólem v šesté minutě. 1 – 0 ale nezůstalo dlouho. Domácího útočníka jsme ve vápně zastavili faulem a domácí penaltu proměnili. Martin sice míč vyrazil, ale na dorážku již nedosáhl. To byla dvacátá minuta a do poločasu se již nic neudálo.
Ve druhém poločase jsme domácí dostali podtlak díky Filipovi a Patrikovi, kteří ale své šance neproměnili. Až ve 45.minutě utekl Patrik obránci a z úhlu zvýšil na 2 – 1. I nadále jsme dlouhými míči domácím zatápěli, ale malý důraz Filipa domácí uchránil od vstřelení gólu. Po jednom z úniků se ale k odraženému míči dostal právě Filip a z vápna konečně vstřelil svůj první gól.
Vedení 3- 1 jsme nečekali my, ani domácí. Běžela asi 63 min.a domácí si vytvořili tlak a přehrávali nás. Po jednom protiútoku domácí hráč vystřelil asi z 25 metrů a snížil na 3 – 2. Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu. Zaslouženě si z Kobylic odvážíme tři body.
Musím přiznat, že domácí byli o něco lepší, ale naše bojovnost slavila opět úspěch. Pochválit musím Mazoura, a až na prvních 10 minut celou obranu.V záloze Jakub s Tomikem sváděli úspěšné souboje s protihráči fyzicky zdatnějšími. Martin Š. naznačil, že hrát umí a Balcar se tentokrát věnoval víc útočení, ale vyplatilo se. Útok byl také dobrý, ale Filip je někdy osamocený. Pour a Myslivec budou jistě platnými hráči, ale byl to jejich první zápas za starší žáky. Věřím, že příště to bude ještě lepší.
Sestava: Mazour-Komárková, Bydžovský, Štancl. Ponocný-Čáp, Šoltys, Balcar, Zummer-Pour, Haluza
Střídali:Myslivec, Havlín.
Další zápas hrajeme 28.5.2016 doma proti Nepolisům od 15.00 hod. Sraz ve 14.30.hod
Autor: Ladislav Hlavatý

 

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *