St. žáci: Ohnišťany – Kunčice

Týden utekl jako voda a v sobotu nás čekal další mistrovský zápas s velice silným soupeřem, který ještě neprohrál. Byl jím Bystřian Kunčice.

Na podzim jsme na jejich hřišti pouze remizovali, ale v této skupině se při nerozhodném výsledku kopou penalty, na které jsme prohráli. Chtěli jsme s tímto mužstvem uhrát přijatelný výsledek. Podařilo se, zápas skončil 0 – 0,ale na penalty jsme tentokrát vyhráli my!!!!!
Nyní se pokusím  v  krátkosti napsat, co se odehrálo na hřišti.
Sestava: Mazour  – Čápová, Štancl, Plchová, Ponocný – Komárková, Šoltys, Bydžovský, Balcar – Zummer, Haluza
Střídali: Vrba, Čáp, Hajný.

Celé utkání bylo vyrovnané, hosté si dokázali lépe nahrát, my jsme ale byli rychlejší a hlavně důraznější. Soupeř měl jednu pěknou šanci, ale Martin nohou dokázal střelu zblokovat a obrana míč odkopla do bezpečí. Naše šance zaváněly gólem, zvláště Jakuba, který obránci v pokutovém území udělal kličku, ale střela neměla potřebnou razanci. To šance Filipa měla razance až moc a skončila vysoko nad. Další šance již nebyly tak nebezpečné a tak utkání skončilo nerozhodně 0 – 0 a šlo se na penalty. Z našich byli určeni: Haluza, Bydžovský, Šoltys, Ponocný a Balcar. První dva střelci z obou týmů se nemýlili. Třetí kopal Šoltys a proměnil. Exekutor hostů třetí penaltu vysoko překopl a my čtvrtou proměnili Ponocným a čtvrtou penaltu hostů Martin chytil a dál se již nekopalo. Na penalty tedy 4 – 2 pro nás. Tím jsme soupeři oplatili penaltovou prohru z podzimu. Na obou stranách hráli prim obrany, ale všichni  naši zaslouží pochvalu.
Příští víkend máme volno, ale 10.5.2016. sehrajeme na domácím hřišti pohárové utkání proti LOVČICÍM. Prosím nezapomenout.
Trénink ve čtvrtek 5.5-2016

Autor: Ladislav Hlavatý

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *