Ohnišťany – Nový Hradec B

Týden poté, co jsme přivezli 3 body z Lokomotivy Hradec Králové, k nám zajíždí znovu tým z tohoto města. Tentokrát však Nový Hradec B. Rezerva, která nepřijela na zápas o první místo do Cerekvic, ale jinak obsazuje 2. místo.

Jelikož A tým Hradce hrál doma také v sobotu od 17:00, očekával se jenom příjezd B. Nebylo tomu jinak, na začátek nastoupilo 11 hráčů bez možnosti střídání. Jediný člověk na střídačce se převlékl až později. Zato náš kádr, který se musel kvůli nataženému svalu Matějky obejít bez něj, se sešel v 16 lidech. Hned ze začátku utkání jsme byli lepší a měli větší chuť hrát. První odměna přišla ve 22. minutě, kdy Martinič utekl obraně a v souboji on proti golmanovi byl lepší. 1:0. Ve 37. minutě navýšil na 2:0 Vobořil. Prrvní poločas jsme byli jasně lepším týmem. Hosté se snažili kombinovat a hrát dopředu, ale naše obrana fungovala skvěle. Skvěle fungoval i útok.
Do druhého poločasu se nic nezměnilo. Opět jsme byli lepší, hosté svou hru však také nezaháleli a svou hru zlepšili. V 75. minutě předvedl nádherný trestný kop Vobořil a navýšil tak skóre na 3:0. Hosté ještě minutu před koncem dali svůj čestný gól. Nic to však nezměnilo na tom, že body zůstaly doma. Skvěle chytal Šoltys a na konci utkání nastoupil i Kopáč, který plánuje návrat po zranění.
Fakta: ŽK 0:1, ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Čožík, Vančura
Góly: Martinič, Vobořil 2x – Kaplan
Sestavy:
Ohnišťany: Šoltys, Novotný P., Vrba V. st., Mydlář (72. Vrba. V. ml.), Kleňhar, Novotný J., Bezvoda (73. Kmínek), Dvořák (65. Jiříček), Vobořil, Martinič (89. Kopáč), Hlavatý M. ml. (35. Sehnal)
Nový Hradec B: Vašata, Linder, David, Vopálka, Berger, Novotný (61. Kaplan), Došek, Přiklopil, Sajvera, Sobotka, Vedral

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *