Neděliště – Ohnišťany

Po domácí výhře s Novým Hradcem nás čekalo utkání s posledním celkem tabulky – Nedělištěm. Tým, který za poslední z posledních dvou zápasů vyvázl se skórem 1:15 nás však velmi překvapil. Již při příjezdu jsme narazili na problém, malé hřiště, které našemu stylu hry moc nesvědčí.
Začátek utkání se zdál vcelku vyrovnaný, domácí hráli nad naše očekávání. Prvním úderem se pro nás stala jedenáctá minuta, kdy domácí skórovali. Poté jsme se snažili hrát rychlý fotbal, naše nakopávané míče však buď sbíral vysoký stoper nebo letěli do autu. Na malé hřiště jsme si vážně nemohli zvyknout.
Nevypracovali jsme si ani žádnou vyloženou šanci, spíše jsme se trápili v rozehrávce a kombinaci. Ve 40. minutě domácí udeřili znovu. skóre 2:0 těsně před poločasem vypadalo špatně. Do poločasu se již nic nezměnilo.
Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem, zlepšit hru a dát kontaktní gól. Neděliště však bylo proti. A nám se nedařilo kombinovat, nakopávat, prostě špatný zápas z naší strany. V 59. minutě domácí ještě navýšili na 3:0. Poté se i nám naskytlo pár malinkatých šancí, žádná z nich však za zády brankaře neskončila. Domácí zaslouženě vyhráli a připsali si tak 3 body a získali příčku k dobru. Velmi špatný výkon předvedl opět rozhodčí Merbs.

Fakta: ŽK 1:0 ČK 0:0, PK 0:0, rozhodčí: Merbs
Góly: Jelínek 2x, Voňka
Sestavy:
Neděliště: Kiršbaum, Zatloukal, Čejka, Nosek, Mergl, Kořínek, Stanner (58. Kocourek), Matyásko, Svatoň, Jelínek (76. Stránský), Voňka (82. Svoboda)
Ohnišťany: Šulc, Novotný P., Vrba V. st., Sehnal (46. Dvořák), Kleňhar, Novotný J., Bezvoda, Jiříček (46. Matějka), Vobořil, Martinič, Kopáč (73. Kmínek)

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *