Starý Bydžov – Ohnišťany

V sobotu 24.10. nás čekalo utkání s dalším postupujícím ze 4.třídy a to Starým Bydžovem, se kterým se náš tým potkával ve výše zmíněné soutěži. K utkání nás bylo opět 11. Začátek zápasu jsme tentokrát nezaspali, i když prvních 5 minut bylo spíše v režii domácích.

Poté vstřelil po kombinaci gól Dvořák, který však nebyl uznán pro ofsajd. Poté naše střely končily vedle. Střeleckou krizi prolomil až Kopáč, který v 19.minutě otevřel skóre. Hra byla celkem vyrovnaná. Ve 32.min jsme zahrávali rohový kop, odražený balon z voleje svoji slabší nohou neskutečně trefil Mydlář a skóroval na 0:2. Na další rohový kop si perfektně naběhl Novotný P. a tak ve 35. minutě byl stav zápasu 0:3. Hned ve 39. minutě si po centru Kopáče srazil míč do své brány domácí hráč, poslední dotek našeho týmu zahrál Kopáč, a tak byl gól připsán jemu. Kdyby si vlastní gól nedal, dorážel by buď Vobořil nebo Jiříček. Stav do kabin pro náš tým velice pozitivní. Vyvarovali jsme se většině chyb, které jsme dělali v předchozích zápasech a hru zklidnili. Do druhé půlky jsme nastupovali celkem s klidem. Ve 48. minutě si domácí hráč naběhl do Šoltyse, hezky si zařval, spadl a byl z toho pokutový kop. Tentýž hráč se trefil a tak z toho bylo skóre 1:4. Domácí hráči hodně hru přitvrdili a tak bylo mnoho zbytečných faulů. Nejnebezpečnější z nich byli asi od hráče, od kterého to nikdo z nás nečekal. Byl to Filip Černý, který také za Ohnišťany hrál. Ten on začátku zajížděl bezhlavě do Bezvody, Kleňhara i Matějky. V 59. minutě se domácímu Vanturovi opět podařilo skórovat a stav 2:4 již nebyl pro domácí tak hrozný. V 63. minutě se při hlavičkovém souboji zranil Novotný Petr a tak do hry naskočil Marcel Hlavatý st..  Naštěstí hned v 65. minutě odpověděl Vobořil, kterému míč pustil Kopáč – 2:5. V 72. minutě byl ve vápně faulován Jiříček, nicméně rozhodčí zákrok vyhodnotil jako faul na brankaře bez povšimnutí přešel to, že opět Černý do Jiříčka ležícího na zemi ještě kopl. Kopáč se s ním dostal do konfliktu, a tak dostal ŽK. V 87. minutě se dostal Jiříček po skvělé nahrávce Hlavatého do šance, která byla domácím pomezním špatně vyhodnocena jako ofsajd, protože při útoku nebyl v kontaktu s obráncem a ten míčem zahrál. Tedy ani jeho gól nebyl uznán. V 90. minutě se nám nepodařilo v závaru ve vápně pořádně odkopnout míč a z odkopu byl nastřelen útočník, od kterého se odrazil míč za brankovou čáru. 3:5. Rozhodčí Stránský ještě nastavil 2 minuty, ve kterých se již nic nestalo a tak 3 body opět putují domů do Ohnišťan.

Fakta: ŽK 2:2 ČK 0:0 PK 1:0 poločas 0:4 rozhodčí: Stránský
Góly: Vantura 3x – Kopáč 2x, Mydlář, Novotný P., Vobořil
Sestavy: Starý Bydžov: Šula, Ondráček, Štoček (52. Daxner), Vantura, Lechmann, Tomeš (46. Šteyr), Zmítko (5. Černý), Václavík, Fiala, Semerák, Váňa (46. Bark)
Ohnišťany: Šoltys, Bezvoda, Novotný P. (63. Hlavatý M. st.), Mydlář, Jiříček, Kmínek, Matějka, Kopáč, Kleňhar, Vobořil, Dvořák

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *