Dohrávka 16.kola – MALŠOVA LHOTA – OHNIŠŤANY 1:2 (0:2)

Zápas začínal za ideálního fotbalového počasí. Hned v 1. minutě má hezkou akci Kopáč, který se bohužel nakonec ani nedostává do zakončení. Ve 4. minutě Šulc v brance skvěle zasahuje proti domácímu hráči, který se vydal na samostatný nájezd.   číst dál…

Ve 14. minutě mají domácí trestný kop, míč však dojde pouze k Matějkovi, který  odkopává na Dvořáka, ten skvěle zpracovává a posouvá na Novotného. Jeho centr však cíl nenašel. V 15. minutě po rohu Mydlář hlavičkuje těsně vedle. V 17. minutě se skvělým důrazem do šance dostává Novotný, šance končí rohem. Roh zahrává Vobořil, který přesně nachází Kopáče a ten hlavou otevírá skóre. 0:1. 21. minuta přinesla chybu , Bezvoda špatným odkopem posílá míč domácímu hráči na vápno, Šulc skvěle vyráží na roh. Domácí hráč po rohu z úrovně penalty přestřeluje bránu. Kleňhar ve 23. minutě zkouší domácího gólmana střelou z úhlu, ten je však připraven a vyráží. Ve 25. minutě zahrávají přímý kop domácí, míč letí těsně nad naši bránu. Ve 26. minutě Vobořil skvěle ve vápně obehraje 2 hráče, třetí mu však míč už ukopává. 27. minuta přináší rohový kop nám, po bojovnosti Dvořáka. Vobořil se ujímá míče, posílá ho do vápna a Kopáč tentokrát nohou (sice s pomocí teče obránce a tyče) trefuje míč do branky. Stav utkání tedy 0:2. Ve 33. minutě Matějka zkouší přelobovat  gólmana, byl však blízko a tak branku přestřeluje. Ve 35. minutě domácí hráč utekl po levém křídle a Šulc skvěle chytá. 36. minuta ukázala na bojovnost Sehnala, který si u našeho vápna vzal balon a vybojoval faul na soupeřově polovině. Kopáč z centru netrefuje bránu. Ve 39. minutě posílá Vobořil do samostatného nájezdu Dvořáka, ten byl však v offsidu. Přímý volný kop domácích ze 40. minuty nenašel ve vápně nikoho a tak propadává vedle brány. Poločas tedy končí 0:2.

Do druhého poločasu domácí vystřídali brankaře. Na jejich zlepšený výkon poukazovalo pár šancí. Naštěstí žádná neskončila v síti, do bránění se zapojoval nejen Sehnal a celá obrana, ale i Dvořák a Kleňhar. Také nám pomohla nepřesnost v zakončení domácích. V 59. minutě vypadalo, že Matějka půjde sám na branku, bohužel byl v offsidu. V 61. jsme po chybě naší obrany dostali gól také my na 1:2. V zápětí byl v šanci Vobořil. Jeho přetažený balon však přeletěl i Dvořáka. 65. minuta přinesla opět naši šanci, na které se podílel Matějka s Bezvodou, a kterou domácí odvrátili na roh. Z rohu tentokrát hlavičkuje Novotný, ale míč jde vedle. O minutu později Novotný již zpět na své pozici likviduje útok domácích. V 69. minutě Kopáč, po trestném kopu Vobořila, hlavou uklízí míč do sítě, gól však neplatí, jelikož je Kopáč v offsidu. V 73. minutě opět střelu likviduje dnes neskutečný Šulc. V této minutě také proběhlo střídání, ze hřiště odchází Novotný, za něj naskakuje Jiříček. Z trestného kopu hostů v 76. minutě byl pouze odkop od svatyně Šulce. V 78. minutě jde ze hřiště Dvořák, za něj nastupuje Kmínek, který jde na zálohu a Jiříček se posouvá do útoku. 80. minuta přinesla střelu domácích, která letěla pouze nad. V 83. minutě hlavičkuje Jiříček, ale došlo ke kontaktu s brankařem domácích. Nic neodpískáno. 88. minuta přinesla další útok domácích, který likviduje Šulc. Do konce utkání měli domácí ještě 2 šance, ale jedna šla mimo bránu a druhou zastavil Matějka. Další 3 body jsou doma a podle rozhodčího jsme hráli i hezký fotbal.

Fakta branky: 58. Filipi – 15. a 25. Kopáč, ŽK 0:0, ČK 0:0, PK
0:0, poločas 0:2, diváci: 55, rozhodčí Olah. SestavyMalšova Lhota:
Florián (46. Křičenský) – Sedliský, Kozel, Havelka, Volf – Šimek,
Soukup, Hladík, Filipi – Kotík (57. Kotland), Baják. Ohnišťany: Šulc
– Sehnal, Mydlář, Novotný (67. Jiříček), Kleňhar – Vobořil, Matějka,
Kopáč, Bezvoda – Vrba, Dvořák (71. Kmínek).

článek napsal Adam Jiříček…

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *