Roudnice B-Ohnišťany 3:1 (1:1)

Před začátkem sobotního utkání nás Roudnici přivítalo nádherné počasí, které nalákalo spoustu fotbalových fanoušků. Hráči obou celků začali zápas rychlou hrou se spoustou nepřesností ve finálních přihrávkách. V 8. Minutě zahrozil centrem na domácí bránu Bezvoda, bohužel Dvořák nedůrazně posílá míč na gólmana a ten bez problémů chytá.

Po té se projevili také domácí rychlou akcí , která končí mimo naší kasu. V 15. minutě se po důležitém zákroku zranil gólman Ohnišťan Šulc ,který musí být vystřídán. Kvůli tomuto zranění nastala v týmu Ohnišťan menší šachová rošáda, Šulce nahrazuje ze hřiště Bezvoda a na místo Bezvody ze střídačky nastupuje Sehnal,tyto přesuny v sestavě se nemile projevili na herním výkonu mužstva. Domácí tým vyrazil v 25. minutě na polovinu hostí a po nedůrazu v obraně skóruje na 1:0. Po vstřelené brance se tým hostí dostal k šanci změnit skóre ve 33. minutě,míč bohužel končí vysoko nad brankou. Po té mají šanci změnit skóre opět domácí,po centru prochází míč celým pokutovým uzemým,který nikdo netrefuje a tak je skóre stále 1:0.Hra se přesouvá z jedné strany na druhou a je vidět několik důležitých zákroků na obou stranách.Ve 39. minutě zakládá tým Ohnišťan útočnou akci,míč se dostává k Dvořákovi,ten posouvá balón na Kopáče,který uklízí míč do brány a mění skóre na 1:1. Ke konci první půle měli ještě šanci na změnu skóre domácí,které vychytal Kleňhar a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.Co se týče držení míče byla hra v první půli vyrovnaná.
Druhý poločas začal tlakem domácích. Zhruba ve 47. Minutě jejich střelu chytá Kleňhar a ve 49. Minutě prozměnu domácí netrefují bránu. Po té zahrozil tým Ohnišťan, ale Dvořák opět neproměňuje. V 60. minutě šli domácí do přečíslení na gólmana,naštěstí včas zakročuje Sehnal a tak výsledek stále 1:1. Od 70. Minuty je utkání v režiji domácích, kteří mají větší chuť po vítězství. V 74. minutě, po střetu dvou hráčů zůstává otřesen Kopáč a tak domácí mají několik minut o jednoho hráče v poli více,čehož v následujících minutách využívají a jdou do vedení 2:1. V 77. minutě opět zasahuje dobře hrající Kleňhar. Po pěti minutách se vrací do hry Kopáč. Posledních deset minut hry dost ovlivnil hlavní sudí špatnými výroky,buť odpískal faul který nebyl a nebo neodměnil hráče kartou za zbytečný zákrok( na obou stranách).S blížícím se koncem utkání byl projev hry Ohnišťanských borců dost nejistý a tak přišlo v 86. minutě potrestání od domácích,kteří navyšují na 3:1. Vdruhé půli byli lepší domácí borci a zaslouženě vyhráli.
Fakta – branky: Koudelka, Melichar, Krejcar – Kopáč, ŽK 1:3, čk 0:0, PK 0:0, poločas 1:1, diváci: 180, rozhodčí Šmolka.
Sestavy- Roudnice B: Žák – Gráf, Kučera, Novotný, Svatoň – Koutník L.,
Krejcar, Mrštík, Klapka (46. Koutník D.) – Melichar, Koudelka.
Ohnišťany: Šulc – Mydlář (46. Jiříček), Vích (46. Kmínek J.), Dvořák,
Kleňhar – Vobořil, Matějka, Kopáč, Bezvoda – Vrba (60. Sehnal), Kmínek F.
STATISTIKY: Roudnice B – Ohnišťany
Fauly : 12 – 17
Ofsajdy : 7 – 7
Střely na bránu: 6 – 5
Střely mimo : 7 – 5
Rohy: 7 – 7

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *