Ohnišťany – Kosičky B

Sobotní zápas začali hosté v rychlém tempu a domácí tím byli očividně zaskočeni.V prvních deseti minutách si hosté vytvořili dvě gólové šance, proti kterým byl domácí gólman.

Po té se dostali konečně ke slovu domácí a ze standardní situace,kterou zahrával Bezvoda ,Kopáč poslal centrovaný míč hlavou na bránu,ale tyč byla proti vstřelení branky a tak se stav utkání nemění. Od této chvíle se hra přesouvá z jedné strany na druhou a je se na co dívat. Po chybě v domácí obraně,předvedl gólman nejistý zákrok,míč mu prošel pod nohama a hosté šli do vedení 1:0,gól dává Černý J..Po vstřelené brance byli rozhozeni domácí hráči i fanoušci.Ve 23.minutě hosté udeřili znovu a Stránský M. zvyšuje na 2:0 pro hosty.Od 3o.minuty se snaží domácí o změnu výsledku,hraje se na polovině soupeře,ve 34.minutě kope standartku Vobořil,Kopáč posílá míč na bránu a snižuje stav utkání na 1:2. Po vstřelené brance se hra opět přesouvá z jedné strany na druhou.Ve 37.minutě hosté střídají ze hry jde Styblík a nahrazuje ho Pražák.Ve 43.minutě po centru Matějky mění Kopáč skóre na 2:2 a tak nám i končí poločas,ve kterém byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách.

Druhý poločas začal střídáním domácích, ze hry odešel Jiříček a nahradil ho Sehnal. Ve 48. minutě zahrozili domácí ze standardní situace, Vobořil posílá balón do vápna a Sehnal hlavou neproměňuje. V druhé půli je hra domácích dost nejistá a moc gólových šancí nevidíme. V 63. minutě střídají hosté, ze hry jde střelec první branky Černý J. a nahrazuje ho Beneš. Hosté si v poklidu hlídají remízový výsledek.V 68.minutě dochází ke střídání v domácím mužstvu, odchází Vobořil a nahrazuje ho Kmínek J. V 74.minutě mohl skórovat Sehnal, ale bohužel trefuje pouze břevno. Po úniku hostí v 77. minutě se stav utkání mění na 2:3 ,střelcem branky je Donát. Tento výsledek se už nezměnil a vydržel až do konce utkání.

Co dodat závěrem, jen snad to, že průběh utkání trochu ovlivnil hlavní rozhodčí v 36.minutě,kdy měl udělit druhou žlutou kartu a poslat hráčehostí do sprchy.Jinak z mého pohledu hosté hráli lépe ve druhé půli a zaslouženě si odvezli 3.body.
STATISTIKY:

skóre :2:3
poločas: 2:2
branky: Kopáč, Kmínek F. – Černý J., Stránský Milan, Donát
rozhodčí: Kincl
žl.karty: 3:2
č.karty: 0:0
fauly: 14:16
rohy: 6:3
diváci 70

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *