Třebechovice B – Ohnišťany 1:4 (1:2)

Do zápasu pod Orebem jsme vstoupili vlažně a ustrašeně a domácí nás potrestali již v šesté minutě,kdy po hezkém centru domácí útočník hlavičkuje zcela sám a o břevno dává na 1:0 Od dvanácté minuty začínají být na hřišti daleko sebevědomější a daleko lépe hrající Ohnišťany!

Ve 14.minutě nebezpečný centr Svaťky před branku ani,na který však nedosáhne jak Jirka Kmínek tak ani jmenovec Filip V 16.minutě Matějka po rohu hlavou těsně míjí domácí svatyní!V 17.minutě Vobořil se na vápně hezky uvolní a trefuje pravou tyč domácí branky.O minutu déle Vobořilovu střelu vyráží domácí golman na levou tyč!V 19.minutě Mireček podbíhá roh a domácí útočník přestřeluje branku.O minutu déle Matějka těsně mine domácí pravou tyč.Ve 20.minutě Čupa bombou z třiceti metrů dává pod klacek na 1:1 Ve 32.minutě Vobořilovu dobře mířenou střelu zastavuje obránce.Ve 40.minutě Matějka dává krásný centr na malé mlíko,kde hlavičkuje Jirka Kmínek do brankáře,ten vyráží před sebe,kde doráží F.Kmínek do obránce a třetí dorážku prorve Čupa za brankovou čáru 1:2 Tím skončil první velice zajímavý poločas.V 55.minutě Čupa krásně uvolňuje do uličky F.Kmínka ten tváří tvář brankáři naznačí a oloupe ho na 1:3 V 60.minutě domácí tečovanou střelu Mireček vyráží před sebe,kde útočník doráží za pomoci Mirečka do břevna a následnou dorážku fantasticky vyráží náš golman na roh!!V 69.minutě krásný centr Vobořila prodlužuje Matějka na zadní tyč,kde Filip Kmínek ve skluzu z metru „vraždí“ do břevna V 85.minutě Matějka uličkou uvolňuje Vobořila,který sám na golmana trefuje jeho levou nohu ovšen důrazný Dvořák doráží na 1:4 Korunu za zápasem udělá domácí útočník,který nalitý balon z penalty napálí do lesa! Kromě začátku utkání kdy se nám hra nedařila jsme odehráli velice dobrý zápas a vyhráli zcela zaslouženě!

Absence : Sehnal (řepná kampaň)

Faktabranky: 7. Kouba – 21. a 42. Kopáč, 55. Kmínek F., 86.Dvořák,      ŽK 0:1   Kleňhar    ČK 0:0,    PK 0:0,   poločas 1:2,  diváci: 50, rozhodčí Liebisch

SestavyTřebechovice B: Novotný – Krejčí (46. Lochman), Hruška, Voslář, Andr – Pavlík (46. Malý), Věříš (46. Búta), Schüller (55. Mencl), Jandera – Bíl, Kouba. Ohnišťany: Šoltys M. – Novotný,Bydžovský, Kmínek J. (55. Dvořák), Kleňhar (86. Vích) – Vobořil, Matějka, Kopáč, Bezvoda – Vrba, Kmínek F. (72. Jiříček)

 Statistiky: Tyče – 1:3   rohy – 9:3   ofsajdy – 3:1   fauly- 6:13   střely na branku 7:8   střely mimo branku 6:4

V zápase bych vyzdvihl celý tým ovšem nad všemi byly výkony Petra Kopáče a Čuka!Kdy zejména u Čuka je pro nás dobře,že na sobě nemaká protože dle mého názoru takový bek nemá co dělat ve III.třídě

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *