Ohnišťany-Prasek 1:1 (0:1)

V zápase s posledním týmem tabulky jsme,chtěli potvrdit předchozí vítězství z Dobřenic!
Od začátku zápasu,byla hra velmi neurovnaná a za zmínku snad stojí jen pauza na osvěžení při teplotě 19.stupňů ve 22.minutě Ve 28. minutě hostující útočník pěknou střelou z dvaceti metrů posílá svůj tým do vedení 0:1!

Po půlhodině hostující brankář vyráží centr přesně na Matějku,který bombou pod břevno nechá vyniknout brankáře.Ve 42. místě centr Vobořila vrací Matějka zpět před branku,kde Kmínek trestuhodně trefuje tyč!
V 55.minutě po centru Matějky,Kopáč mezi třemi obránci hlavičkuje do golmana.V 71.minutě hostující záložník krásně prohodí dva naše obránce a běží sám na Mirečka,který skvěle vyráží špičkou.Z protiútoku Matějka centruje do vápna ,kde si skvěle zpracovává Sehnal na „kozy“ a bombou pod klacek dává na 1:1!Za minutu dává Matějka pod sebe na malé vápno,kde Vobořil kotníkem o půl metru netrefuje branku!V 84.minutě Vobořil dává pěkně do uličky na Dvořáka který trefuje tyč.V 90.minutě po rohu Mek z malého vápna kope do sadu .V 92.minutě Mireček skvěle chytá samostatný nájezd hostů!
Utkání skončilo spravedlivou remízou,kdy hosté zalezli před své vápno a vyráželi k nebezpečným protiútokům a my jsme těžko překonávali obraný val.Dle mého názoru míč,byl moc často ve vzduchu,což si myslím že pro naši silnou ofenzivní sestavu není ideální řešeni!

Z našeho týmu byl jednoznačně nejlepší hráč Miroslav Šoltys!

Sestavy
Ohnišťany: Šoltys M.- Novotný J., Bydžovský, Bezvoda L., Kleňhar (67.Sehnal) -Vobořil,Matějka, Kopáč, Kmínek J. (79. Jiříček) – Vrba, Dvořák.     Prasek: Šuhájek- Vyhleďal, Pokorný, Brett, Štefán – Štayr, Janáček, Pražák, Tichý- Svatoň (6. Tomáš), Herzog.
diváci: 80, rozhodčí Grossman

STATISTIKY:
fauly 12:11
žluté karty 1:3
rohy 7:4
ofsajdy 4:4
střely na branku 6:4
střely mimo branku 5:2

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *