Skřivanský referát z derby

Protože Skřivany na svých webových stránkách mají referáty ze svých zápasů, můžete si i dnes přečíst soupeřův pohled na sobotní derby, v kterém jsme celkem hladce prohráli 0:3.

Číst dál …

Derby s tradičním soupeřem z Ohnišťan tentokráte nemělo takový náboj jako obvykle. Na vině byla řada absencí v obou týmech, v tom hostujícím to však bylo cítit o poznání více. Chyběl jim stoper Vrba a do branky musel útočník Šulc, i když ten si na postu gólmana vedl velmi dobře. V prvním poločase zlikvidoval našim hráčům několik nebezpečných střel, samostatný nájezd Schuberta a kapituloval až ve 44.minutě po střele Pošíka, jemuž na gól přihrával Schubert. Celý první poločas se hrál za naší převahy, kterou jsme však bohužel nedokázali přetavit ve výraznější vedení.

      Po změně stran se hra opticky vyrovnala, naše zadní řady však pracovali spolehlivě a soupeře do vážnějších šancí nepouštěly. Když v 68.minutě po přihrávce Schuberta Škaloud zasprintoval, překvapil všechny a asi i obránce, dostal se před něj a přidal druhou branku, o osudu střetnutí bylo prakticky rozhodnuto. Konečnou podobu výsledku dal dvě minuty před koncem Schubert střelou z 20 metrů, na úspěšný zásah mu přihrával Kulich.

       Zasloužené vítězství nad oslabeným soupeřem, i když výkonem jsme příliš nepřesvědčili. Hráčům chyběl pohyb, možnost přihrávky byla pro nedostatečnou nabídku často jen dozadu a tak fotbal chvílemi i nudil početnou diváckou obec.

Zdroj: http://www.slavojskrivany.estranky.cz/clanky/aktuality/

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *