Referáty z žákovských zápasů

Ohnišťany – Červeněves 0:17 (0:8)

Utkání se hrálo v Myštěvsi na krásném trávníku, ale to bylo jediné pozitivum zápasu. Utkání se mě nechce ani moc komentovat, jediný Michal v brance snese přísnější měřítko. Nikdo se k němu ale nepřidal a nepomohl mu. Kdyby hrála za soupeře jen Karolína Lošanová a Filip Drobný, dopadl by zápas asi stejně.

Sestava: Vrba – Čápová, Vrbová, Štancl – Hlavatá, Kvačková, Šoltys – Zummer

Střídání: Mládek, Caleková, Čáp, Kleinová (stále postrádáme Baruš Plchovou a chyběl i Rychetník)

Číst dál …

Ohnišťany – Kunčice 0:8 (0:4)

V pohárovém zápase s Kunčicemi jsme sice nedostali tolik gólů jako s Červeněvsem, ale výkon byl téměř totožný. Hodnocení je úplně stejné jako předešlé utkání.

Sestava: Vrba – Čápová, Kvačková, Čáp – Hlavatá, Šoltys, Caleková – Zummer

Střídání: Mládek, Kleinová, Rychetník (omluven Honza Štancl a Ája Vrbová s Baruš Plchovou)

 

Cerekvice – Ohnišťany 6:1 (3:0)

Další mistrovský zápas jsme hráli v Cerekvici. Odjížděli jsme s obavami, zda budeme pokračovat ve výkonech z posledních kol. Sice jsme opět prohráli, ale výkon byl podstatně lepší. Děti bojovaly jak jen to šlo a v některých momentech jsme dokázali i kombinovat. I tak to ale na lepší výsledek nestačilo. Pokud Michalovi míč vypadl nebo ho dokázal jen vyrazit, nedokázali jsme ho odkopnout do bezpečí a soupeř z těchto možností bez problémů dorážel do sítě. Naopak my jsme se do šancí nedokázali dostat. Jakubovi chybělo ke vstřelení branky málo, Tomík nastřelil tyč. Nakonec jsme se dočkali i gĺu, to když Martin proměnil penaltu.

Tentokrát chválím všechny kdo nastoupili k zápasu, Michal a Ája ještě o kousek vynikali nad ostatními. Prohra mě tentokrát tolik nevadí, jelikož výkon ji zastínil. Doufám, že budeme ve zlepšených výkonech pokračovat i v dalších zápasech. To by ale nebylo možné bez tréninků a tímto prosím rodiče, aby své ratolesti na tréninky posílali. Poslední dobou byla docházka špatná a myslím si, že když se děti můžou po vesnici prohánět v dešti na kolech, můžou si v dešti i přijít zatrénovat!

Sestava: Vrba – Čápová, Vrbová, Štancl – Hlavatá, Šoltys, Rychetník – Zummer

Střídání: Čáp, Caleková, Kleinová, Mládek (omluvené Baruš Plchová a Anet Kvačková)

Příští zápase sehrajeme konečně na domácím trávníku, na kterém proběhla rekonstrukce, proti Smiřicím. Hrát se bude 10.5.2014 v 15:00 hod. a sraz před utkáním je ve 14:15 hod.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *