Porážka i v druhém derby

Ve Skřivanech nás na perfektně střiženém trávníku čekal daleko zdatnější soupeř oproti minulému zápasu. Navíc se nám opět rozrostla marodka a tak ani skalní fanoušci moc nevěřili v nějaký bodový zisk. A na hřišti to také bylo vidět. Domácí nás od první minuty zatlačili na naší polovinu hřiště a zle nám zatápěli.

Číst dál …

Několikrát nás od obdržené branky zachránil brankář Šulc, který byl asi nejlepším mužem v našem dresu. Když už to vypadalo, že se nám podaří poločas uhrát remízově, udělal na polovině hřiště Kleňhar taktickou chybu a domácí Pošík poslal Skřivany šťastnou střelou zpoza vápna do vedení.

Obraz hry se moc nezměnil ani v druhém poločase. Sice jsme trochu vyrovnali hru v poli, ale naše ofenzivní schopnosti jsou momentálně na nule. Za celý zápas jsme si vlastně nevytvořili žádnou gólovou šanci. To domácí Skřivany jich několik spálily a dvě navíc ještě dokázaly proměnit. Celková porážka 0:3 není ani zdaleka vyjádřením poměru sil na trávníku a musíme za ní být ještě rádi.

Do dalších dvou derby zápasů v řadě (s Kobylicemi B a Praskem) už snad zasáhnou někteří uzdravení hráči z marodky a pomůžou nám zlepšit herní výkon. Od spodního konce tabulky se k naší příčce začínají přibližovat další týmy a určitě nechceme na konci sezóny okupovat sestupovou příčku.

Skřivany – Ohnišťany 3:0 (1:0)

Sestava: Šulc – Hlavatý ml., Kleňhar, Mydlář, Bydžovský – Sehnal(55′ M. Bezvoda), Kopáč, Matějka, J. Kmínek – Dvořák(73′ Hlavatý st.), P. Novotný

sk-oh statcelk

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *