Osobní statistiky V. Dvořáka (Nové Město 5.4.2014)

Včera jsem použil poprvé a asi naposledy měřící čip firmy Adidas. V botě si ho do zápasu přinesl Václav Dvořák. Protože ale v týdnu bral antibiotika, odehrál pouze druhý poločas zápasu s Novým Městem. Výsledek je i tak zajímavý.

Číst dál …

Do měření jsem zahrnul i poločasovou přestávku, což nám ukázalo, že rozcvičení před zápasem nebylo v podání Vendy nic moc. Celkově za hodinu měření uběhl Venda 3,981 km, z toho odsprintoval v nejvyšším zatížení 561 m. Sprintoval celkem 22x a dosáhl nejvyšší rychlosti 27,23 km/hod. (což bych řekl je slušné číslo).  Dále na statistikách vidíte, jak velkou vdálenost v jednotlivých časových úsecích uběhl (Distance), jak velkou vzdálenost uběhl v největším zatížení (Hi-intensity distance) a kolikrát v jednotlivých časových úsecích sprintoval (Sprints).
Další podrobné statistiky najdete na odkaze https://micoach.adidas.com/ui/Games/GameDetails.aspx?country=us&paramWorkoutId=27154829

dvorak nove mesto

dvorak distance dvorak hi intensity dvorak sprint

Měření už se s největší pravděpodobností opakovat nebude, měřící čip jsem měl pouze vypůjčený a o jeho získání pro tým nikdo neprojevil zájem.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *