Ohnišťany – Dobřenice 0:2 (0:2)

Po dvou úvodních pořážkách v mistrovských zápasech na jaře chtěli naši muži konečně zabodovat. Čekaly nás Dobřenice, které už dva roky posilují a evidentně se chystají postupovat. Trenér udělal několik změn v sestavě a týmu to očividně prospělo.

Číst dál …

V prvním poločase jsme viděli dobrý fotbal  z obou stran, silné Dobřenice jsme ale k ničemu nepustili. A navíc jsme měli dvě gólové šance, obě však (jak Dvořák, tak i Matějka) zůstaly nevyužité. Když už si všichni mysleli, že se do kabin bude odcházet bez branek, udeřily Dobřenice. V nastaveném čase prvního poločasu vstřelily dvě branky a rozhodly tím ve svůj prospěch celý zápas. Za nás mohl snížit Vrba, ale v poslední minutě trefil jen tyč z trestného kopu.

Druhý poločas už byl v režii hostů, my jsme se sice tlačili dopředu ve snaze vyrovnat, jenže zkušení fotbalisté Dobřenic jen čekali na naši špatnou rozehrávku a vyráželi do rychlých brejků. Naštěstí pro naše borce jich většina skončila ofsajdem, několik jich zlikvidoval Mireček společně se stoperem. Naopak my jsme se až do konce zápasu nedokázali prosadit a na gól tak čekáme už tři zápasy (Nové Město si minulý týden dalo branku vlastní).

Opět jsme se propadli v tabulce o jedno místo, protože Lužec vyhrál a dostal se tak o jeden bod před nás. Další týmy už na nás mají větší bodovou ztrátu, ale i tak se dá říci, že hrajeme v sestupových vodách a další ztráty by nás mohli hodně mrzet. Napravit nepodařený vstup do jara se budou naši hráči snažit za týden v Hořiněvsi.

Sestava:
Šoltys – L. Bezvoda(20′ Hlavatý, 88′ Sehnal), J. Novotný, Vrba, Bydžovský – M. Bezvoda(60′ J. Kmínek), Kopáč, Matějka, Kleňhar(55′ P. Novotný) – F. Kmínek, Dvořák

Žluté karty:
Kopáč, Matějka

Statistiky Dobřenice a celkově + tabulka:

stat dobrenicestat celkove 12.4.tab 3.třída

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *