Ohlasy prohry s Boharyní

K mikrofonu jsem si pozval opět několik aktérů včerejšího zápasu s Boharyní, abych získal jejich názor na včerejší prohru i jejich vlastní výkon v utkání. Nakonec jsem odpověď dostal jen ze dvou aktérů, J. Kmínek a trenér M. Hlavatý mě zatím na otázky neodpověděli. Asi pracovní vytížení …?!

Číst dál …

klenhar Sváťa Kleňhar:

1. Zhodnoť zápas ze svého pohledu.
Je zbytečný hodnotit zápas, jen bych opakoval slova, který jsi psal ty v referátu. Úplně s tím souhlasím.

2. Jak se ti hrálo na „domácím“ hřišti v Červeněvsi?
Za hojného počtu diváku, se mi v Červeněvsi hrálo dobře, ale bohužel můj výkon tomu moc neodpovídal.

3. Včera se nedařilo střelecky, kde vidíš příčinu?
Tak na tuhle odpověď asi nenajdu slova, je těžké, když nedáme z tutových šancí gól. Budu doufat, že to byl jen špatný den v koncovce a že příští týden to bude lepší.

4. Jak budeme hrát za týden (Nové Město venku)?
Věřím, že v Novém Městě vyhrajeme a polepšíme si v tabulce!

IMG_2853 Filip Kmínek:

1. Zhodnoť zápas ze svého pohledu.
Zápas byl z mého pohledu velice náročný. Když to vezmu z pohledu ofenzivního hráče, tak to bylo „peklo“. Soupeř měl kvalitní a organizovanou obranu, která se dobře pohybovala. Při zisku míče nás okamžitě vytahovali na půlku hřiště, takže když my jsme získali balón zpět, měli jsme to k soupeřově bráně často dost daleko. Herní projev nebyl také moc ideální, což ale asi každý viděl. Myslím si, že jsme až moc nakopávali balóny, což pro mě, hráče, který měří 173 cm, není to pravé ořechové. V poločase jsme si sice řekli, že balón zkusíme dát na zem, bohužel soupeř nám to moc nedovolil, a tak jsme pokračovali v duchu prvního poločasu. Klad vidím v tom, že když se Fíla Matějka posunul na hrot – dokázal vyhrát osobní souboje a my následně z toho měli pár pěkných šancí.

2. Jak se ti hrálo na „domácím“ hřišti v Červeněvsi?
Upřímně? Červeněvský pažit jsem od malička neměl rád, nehrálo se mi tady dobře. Za svoji kariéru jsem tady ještě nikdy nevyhrál, snad jen jednou jsem tu dokázal remizovat. Včera to nebylo jiné, hodně jsem se protrápil. Ovšem sám ale doufám, že příští zápas toto „prokletí“ prolomím.

3. Včera se nedařilo střelecky, kde vidíš příčinu?
Střelecká impotence nás trápí už od půlky podzimu. Sám si občas v duchu říkám „je tohle ještě vůbec možné?“. Včera jsme sice nějaké příležitosti měli, ale i tak bych jich očekával víc. Myslím, že teď, když už s námi nehraje Bimbo, tak bychom měli dát balon víc na zem a hrát především kombinační fotbal. Časy, kdy se balón nakopl na Pavla a ten ukázal svůj instinkt zabijáka, jsou už bohužel pryč.

4. Jak budeme hrát za týden (Nové Město venku)?
Doufám, že náš herní projev bude o dost lepší, minimálně takový, aby se líbil našim divákům a ti nás podporovali dál. Nové Město je kvalitní tým, podle mých informací přes zimu nakoupili i nějaké posily, takže to určitě nebude jednoduchý zápas. Chtěl bych, abychom se na jejich půdě o výsledek porvali a mohli odejít se vztyčenou hlavou.

12860618723_984686d9d9_z Petr Kopáč:

1. Zhodnoť zápas ze svého pohledu.
Myslím, že to od nás nebyl dobrý fotbal. Nehráli jsme jako tým a věčnými zbytečnými nakopávanými balóny si komplikovali hru.

2. Jak se ti hrálo na „domácím“ hřišti v Červeněvsi?
Na hřišti v Červeněvsi se mi hrálo jako na každém jiném, myslím, že hřiště v Červeněvsi bylo dobře připravené a nemělo vliv na našem výkonu.

3. Včera se nedařilo střelecky, kde vidíš příčinu?
Hlavní příčina byla ta, že Boharyně nám dala lekci v produktivitě, pohybu a fotbalovosti. Naše hra byla rozháraná a bránili jsme po cele ploše. Myslím, že šance co jsme měli, byli stoprocentní a měli by se dávat. Zápas by pak vypadal jinak.

4. Jak budeme hrát za týden (Nové Město venku)?
Snad se náš výkon zlepší a potvrdíme ho i střelecky.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *