Ohlasy na včerejší zápas s Myštěvsem

K mikrofonu jsme si pozvali několik účastníků včerejšího vítězného přípravného zápasu v Myštěvsi. Na naše otázky odpovídali dva zranění hráči, kteří zápas sledovali z lavičky a jeden hráč základní sestavy.

Číst dál …

IMG_2935 

Petr Novotný

1. Jak vypadal včerejší zápas z lavičky?
Ze začátku zápasu to vypadalo, že nás Myštěves rozválcuje.  Ale v druhé půlce prvního poločasu se kluci sehráli a začalo to tam padat…

2. Co kanonáda v podání Vrby, už jsi něco podobného v Ohnišťanech zažil?
Jo Vendovi se to povedlo. Je velmi zkušený a dokáže si poradit i s větrem což bylo včera hodně poznat. Nepamatuji se že bych zažil v OH 4 góly jednoho hráče za zápas. Přeci jenom už těch zápasů bylo hodně moc…

3. Jak se ti líbil výkon Myštěvse a jak náš?
Myštěves hraje rychlý fotbal a nám trvá než se rozkoukáme… My jsme to včera spíše nakopávali.. Hrajeme novou sestavu a ještě to není úplně ono..

4. Při jaké nejvyšší výhře jsi byl na hřišti a za který tým to bylo?
Myslím že nejvyšší výhru jsem zažil včera v Myštěvsi. Snad jen výsledek 4:4 v Převýšově při postupu do třetí třídy…

IMG_1563 

Petr Kopáč

1. Co kanonáda v podání Vrby, už jsi něco podobného v Ohnišťanech zažil?
Venda podal velmi dobrý výkon a odměnou byli čtyři góly. Od Vendy očekáváme nějaký příspěvek do kasy. Doufám, že mu tato forma vydrží. Už jsem takový výkon zažil a to proti Novému Bydžovu C, kdy  se Bimbovi podařilo vstřelit podobný počet branek.

2. Jak se ti líbil výkon Myštěvse a jak náš?
Myštěves hrál jen v první půli, kdy byl vyrovnaným a chvilkama i lepším soupeřem. Po vystřídání některých hráčů jsme převzali otěže zápasu. V naší hře je mnoho chyb a je stále co zlepšovat. Ale myslím, že druhý poločas byl z naší strany dobrý a je třeba na takové výkony navázat.

3. Při jaké nejvyšší výhře jsi byl na hřišti a za který tým to bylo?
Co si pamatuji, tak to bylo ještě v mladém věku v RMSK, kdy jsme porazili žáky Dobřenic 16:0 a já se podílel na tomto výsledku čtyřmi brankami.

hlavaty 

Marcel Hlavatý ml.

1. Jak vypadal včerejší zápas z lavičky?
Včerejší zápas bych hodnotil pozitivně až na pár vyjímek co se týče Dvořáka a Bezvody M., ale každý má své dny a příště to bude lepší. Jinak se celkově dalo na zápas koukat s úsměvem. A ve druhém poločase Ohnišťany byli o 100% lepší, než v prvním poločase.

2. Co kanonáda v podání Vrby, už jsi něco podobného v Ohnišťanech zažil?
Vendoj pravděpodobně prospělo to, že vylezl ven z obrany . Standartky on kopat umí a teď to všem ukázal, že to v tý noze stále má. Jinak od Vendy jsem to ještě nazažil, aby dal 4 góly za zápas, ale takovej Bimbo taky hodně střílel góly!

3. Jak se ti líbil výkon Myštěvse a jak náš?
Jelikož Myštěves nebyl v plné sestavě, tak jejich výkon nebyl moc dobrý. V první půli to vypadalo na vyrovnaný zápas, ale o poločase se udělaly změny v naší sestavě a začali jsme střílet góly.

4. Při jaké nejvyšší výhře jsi byl na hřišti a za který tým to bylo?
Na výsledky pamatováka vážně nemám, ale každopádně to bylo za st. žáky v Ohnišťanech, kdy jsme nastříleli třeba i 10 gólů za zápas.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *