Jak to viděly Skřivany

K derby do Ohnišťan jsme přijeli bez Žibrúně (dvouzápasový trest za ČK), Prokůpka, Matějky, Syřištěho a Trutnovského (všichni doléčují zranění), naopak obranu vyztužil Horák a Radek Hrubeš přivezl také z Pecky mladého Brzka, který tam odehrál více jak polovinu utkání dorostu. Zápasu jsme tedy přikládali velký význam, ale nakonec to pro nás bylo jednodušší než se čekalo. Za domácí totiž nenastoupil pro nás obávaný střelec Pavel Šoltys a tak bylo ostří Ohnišťan značně otupeno.

Už ve druhé minutě byl faulován u postranní čáry ve výskoku Horák a jeho velká boule na hlavě nevěstila nic dobrého, náš hráč však utkání dohrál. Po ošetření se k rozehrání trestného kopu postavil Schubert, na dobře kopnutý míč si naběhl David Hrubeš a zaznamenal svůj premiérový mistrovský gól v našem dresu – 0:1.

Číst dál …

 

Už o minutu později si v obraně domácí nerozuměli, důrazný Pošík vybojoval míč, šel sám, ale brankáře prostřelil až dobíhající Hrubeš – 0:2. Pro nás výborný začátek dal ráz celému střetnutí. Hráli jsme v klidu, s řadou přihrávek a naše hra hodně kontrastovala s hrou domácích, kteří preferují  dlouhé nakopávané míče do naší šestnáctky. Jejich standardky jsou dost nebezpečné, ale v naší obraně nastoupili hned tři stopeři a tak situce až na nějaké vyjímky řešili s přehledem.

Druhý poločas zažali domácí více otevřeně a to byla voda na náš mlýn. V 52.minutě podtrhl svůj supervýkon David Hrubeš, jenž vyslal do samostatného úniku Schuberta, ten zvýšil na 3:0 a bylo v podstatě rozhodnuto. Do konce střetnutí jsme šli sami na gólmana ještě asi 4x, ale branku vstřelil až střídající a s chutí hrající Vízek. Ohnišťany se snažili výsledek alespoň upravit, ale naše zadní řady jim toho mnoho nedovolily.

Pochvala jistě pro náš celý kolektiv, který připravil početné skřivanské skupině fandů krásné a příjemné odpoledne. Výkon diametrálně odlišný od zápasu s Lužcem byl výbornou pozvánkou na středeční čtvrtfinále GIST poháru mužů, ve kterém doma hostíme ve středu od 16.30 hod. Hlušice. (ZDROJ: http://www.slavojskrivany.cz/?p=3258)

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *